Wikkelfolie & Dispensers

Toont alle 13 resultaten

Wikkelfolie (Ook wel rekwikkelfolie of palletfolie genoemd) is perfect voor het bundelen, inwikkelen of seal van grote bestellingen. Met behulp van de rekwikkelfolie sealt u eenvoudig meerdere losse pakketten aan elkaar. Bovendien zorgt de palletfolie dat goederen op een pallet worden gestabiliseerd. Meer weten over wikkelfolie? Lees dan verder of bekijk direct ons assortiment.

Rekwikkelfolie gebruiken

De rekwikkelfolie kunt u op verschillende manieren gebruiken. Zo kunt u het handmatig of met gebruik van een houder wikkelen om uw verpakkingsmateriaal. Door het gebruik van de palletfolie zijn de goederen beter beschermd tegen schade, vocht en vuil. Als u gaat omwikkelen zal de rekwikkelfolie iets rekken, na het wikkelen krimpt de wikkelfolie een beetje waardoor de goederen stevig tegen elkaar aan zitten. Er zijn twee variaties van de folie die het meest gebruikt worden, zwarte en transparante palletfolie. Als u niet wilt dat anderen kunnen zien wat u vervoert, dan is de zwarte rekwikkelfolie de beste oplossing. De transparantie wikkelfolie is handiger in gebruik als u de voorraad van goederen wilt blijven zien.

Wikkelfolie houder

Met een wikkelfolie houder gaat het inwikkelen van onder andere pallets een stuk sneller. Het is dus verstandig om zo’n houder aan te schaffen als u regelmatig goederen dien in te wikkelen. Met de verstelbare handgreep van de dispenser kunt u zelf instellen hoeveel weerstand u ervaart bij het afrollen van de folie. Dit zorgt ervoor dat u de wikkelfolie strak om de goederen heen kunt wikkelen.

Palletfolie kopen

Wilt u wikkelfolie, rekwikkelfolie of palletfolie kopen? Bij Easypack Verpakkingen bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben alles omtrent verpakkingsmateriaal en dus ook zeker wikkelfolie voor het beschermen van uw goederen. Met behulp van de zwarte pallet folie kunt u zelfs de goederen afschermen voor verhoogde privacy. Wilt u meer weten over de rekwikkelfolie? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wikkelfolie en andere verpakkingsmaterialen koopt u eenvoudig bij Easypack Verpakkingen.