Wikkelfolie & Dispensers

Toont alle 13 resultaten

Wikkelfolie kopen in onze online shop

Wikkelfolie (Ook wel rekwikkelfolie of palletfolie genoemd) is perfect voor het bundelen, inwikkelen of seal van grote bestellingen. Met behulp van de rekwikkelfolie seal je eenvoudig meerdere losse pakketten aan elkaar. Bovendien zorgt de palletfolie dat goederen op een pallet worden gestabiliseerd. Meer weten over wikkelfolie? Lees dan verder of bekijk direct ons assortiment.

Rekwikkelfolie gebruiken

De rekwikkelfolie kan je op verschillende manieren gebruiken. Zo kan je het handmatig of met gebruik van een houder wikkelen om je verpakkingsmateriaal. Door het gebruik van de palletfolie zijn de goederen beter beschermd tegen schade, vocht en vuil. Als je  gaat omwikkelen zal de rekwikkelfolie iets rekken, na het wikkelen krimpt de wikkelfolie een beetje waardoor de goederen stevig tegen elkaar aan zitten.

Er zijn twee variaties van de folie die het meest gebruikt worden, zwarte en transparante palletfolie. Als je niet wilt dat anderen kunnen zien wat je verzend, dan is de zwarte rekwikkelfolie de beste oplossing. De transparantie wikkelfolie is handiger in gebruik als je de voorraad van goederen wilt blijven zien.

Wikkelfolie houder

Met een wikkelfolie houder gaat het inwikkelen van onder andere pallets een stuk sneller. Het is dus verstandig om zo’n houder aan te schaffen als je regelmatig goederen dien in te wikkelen. Met de verstelbare handgreep van de dispenser kan je zelf instellen hoeveel weerstand je ervaart bij het afrollen van de folie. Dit zorgt ervoor dat je de wikkelfolie strak om de goederen heen kunt wikkelen.

Palletfolie kopen

Wil je wikkelfolie, rekwikkelfolie of palletfolie kopen? Bij Easypack Verpakkingen bent je dan aan het juiste adres. Wij hebben alles omtrent verpakkingsmateriaal en dus ook zeker wikkelfolie voor het beschermen van uw goederen. Met behulp van de zwarte pallet folie kan je zelfs de goederen afschermen voor verhoogde privacy. Wil je meer weten over de rekwikkelfolie? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wikkelfolie en andere verpakkingsmaterialen koop je eenvoudig bij Easypack Verpakkingen.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij onze verschillende verpakkingsmateriaal kan je eenvoudig de producten verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoosverzendkokerverzendzakken, bubbelfolietape dispenserbubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je het het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.