Waarom zijn paklijst enveloppen onmisbaar?

paklijst enveloppen

Paklijst enveloppen voor webshops

Je pakket veilig bij de ontvangers afleveren is altijd een prioriteit. Een foutje hier en daar leidt ertoe dat je product bij iemand anders voor de deur verdwijnt. In zulke gevallen komen paklijst enveloppen goed van pas. Je kunt gemakkelijk een paklijst maken, welke je in de paklijst envelop stopt en vervolgens op de verzenddoos plakt. Zo helpen de paklijst enveloppen je. Dit maakt het hele proces van pakketten verzenden gemakkelijk en probleemloos.

Wat is een paklijstenvelop?

Paklijstenvelop

Een paklijstenvelop is een onmisbaar item voor webshops. In een tijdperk van de specificatie is het kunnen overbrengen van belangrijke informatie met betrekking tot de productbeschrijving, behandelingsprocedures en factuurnoteringen essentieel binnen het geheel van professionele leveringsmethoden. Daarom is er een geweldig hulpmiddel dat uitstekend geschikt is voor het doorgeven van bepaalde productspecificaties en dat heet in het algemeen paklijstenvelop.

Een paklijst envelop heeft een eenvoudige sluiting, welke niet te openen is zonder deze te beschadigen. De achterkant van paklijst enveloppen zijn voorzien van een sterke kleeflaag, zodat deze op iedere verzenddoos goed blijft kleven. Ook tijdens het transport blijft de paklijstenvelop goed zitten. Bovendien zijn deze handige enveloppen ook nog eens weersbestendig. Mocht deze bijvoorbeeld nat worden door regendruppels, dan blijft het document wat in de paklijst envelop verpakt zit droog en onbeschadigd.

In de paklijstenvelop kan je de factuur, vrachtbrief of pakbon stoppen. De paklijsten maken de belangrijke documenten voor de ontvanger goed zichtbaar.

Soorten paklijstenveloppen

Er zijn verschillende soorten paklijstenveloppen. Met een opdruk ‘packing list’ of blanco en in verschillende maten. Paklijstenveloppen A5 formaat zijn zeer populair en is dan ook gelijk de meest verkochte paklijst envelop bij Easypack Verpakkingen. Maar je kan ook kiezen voor een paklijst envelop A6 of DL formaat. Met hersluitbare sluiting en voor eenmalig gebruik geschikt.

Voordelen van paklijst envelop

Er zijn veel voordelen voor het gebruik van een paklijst envelop ten behoeve van het veilig vervoeren van documenten of belangrijke papieren. Hoge kwaliteit, duurzaam en zelfklevend zijn enkele van de voordelen van het gebruik van een paklijst envelop. Welke voordelen zijn er nog meer?

  • Paklijst enveloppen kleven gemakkelijk aan de buitenkant van de enveloppen die op het punt staan verzonden te worden.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Paklijstenveloppen zijn handig bij het bundelen van verschillende spec sheets, pakbonnen, vrachtbrieven, paklijsten en facturen, waardoor eventuele fouten en onduidelijkheid bij de bestelling snel op te sporen zijn.
  • Ze worden gebruikt voor communicatie over de producten die in de verzenddozen zitten.
  • Bescherming van waardevolle documenten.
  • Ze houden niet alleen je product veilig, maar ook je pakket intact en onaangeroerd.
  • Paklijst envelop is gemaakt met een extra sterke lijm die de grootst mogelijke zekerheid garandeert, zodat deze op de verzenddoos blijft kleven.

Lees het complete artikel Waarom zijn paklijst enveloppen onmisbaar op ons Easypack magazine.

Meer informatie over paklijstenvelop

Paklijst enveloppen

Wil je meer weten over de paklijstenvelop en wat de kosten zijn per bulk? Neem dan eens contact op met Easypack, de specialist in verzenddozen en verpakkingsmaterialen. Bij Easypack Verpakking kan je alle soorten verzendmaterialen bestellen in de online winkel. Van goedkope verzenddozen tot kartonnen enveloppen en Amerikaanse vouwdozen. En van verzendzakken tot paklijst enveloppen. Zoals de populaire paklijstenveloppen A5 formaat.

Dankzij ons ruime aanbod in verpakkingsmateriaal kan je de producten eenvoudig en professioneel verzenden naar jouw klanten.

Wil je meer leuke nieuwtjes en informatie ontvangen over verzenddozen, beschermingsmateriaal, paklijst enveloppen of andere producten? Houd dan ons Magazine Easypack in de gaten. Geregeld schrijven wij nieuwe blogs met nieuwtjes en informatie voor particulieren en bedrijven. Zoals brievenbusdoos is de goedkope verpakking voor webshops en kantoren.