Voordelen van tape dispenser

Kartonnen dozen tape dispenser

Waarom tape dispenser gebruiken?

Een tape dispenser is een onmisbaar item als je iedere dag te maken hebt met dozen inpakken en verzenden. Tape dispensers worden overal ter wereld gebruikt, vooral in de productie en de verpakkingsindustrie. Omdat de tape niet meer handmatig hoeft te worden gemeten en afgesneden, verbetert een tape dispenser de efficiëntie van de assemblage-, productie- en verpakkingsprocessen, waardoor bedrijven zowel tijd als geld besparen.

Het is belangrijk, vooral voor een groeiend bedrijf, om de voordelen van het gebruik van tapedispensers te kennen.

Soorten taperoller

tape dispenser

Een taperoller kan je in diverse soorten verkrijgen. Allemaal met hun eigen voordelen en verschillende functies. We nemen de verschillende tape dispensers met je door.

 • Handbediende taperoller: Zoals alle draagbare modellen zijn deze tape dispensers gemakkelijk te gebruiken en besparen ze tijd en moeite bij het inpakken van dozen met de meeste tapes.
 • Brede grip tape roller: Perfect voor bredere rollen tape, dit type dispencer is geschikt voor tape tot 50 mm breed.
 • Tape afroller voor kartonnen dozen: Gemaakt van slagvast plastic en staal, gebruikt deze tape afroller hittebestendige messen en een rolmechanisme om het sluiten van verpakkingen gemakkelijk te maken.
 • Taperoller met definitieve lengte: Voor nauwkeuriger gemeten tape is deze high-tech dispencer volledig uitgerust met een handige bedieningsunit.
 • Halfautomatische tape afroller: Als een van de meest geavanceerde modellen van alle tapedispensers kan deze halfautomatische machine tot 40 dozen per minuut sluiten.
  .

De meest gebruikte taperoller voor webshops is de handbediende taperoller, welke in een standaard of deluxe uitvoering bij Easypack Verpakkingen verkrijgbaar is.

Waarom een tapedispenser gebruiken?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een tapedispenser in plaats van een gewone rol tape. Hier zijn enkele van de te overwegen voordelen:

 • Verhoogde verpakkingssnelheid
 • Minder productverspilling
 • Consistentie
  .

Lees het complete artikel over Voordelen van tape dispsener voor webshops in ons Magazine Easypack, waar we de voordelen bovendien uitgebreid beschrijven.

Betaalbare tape dispenser kopen voor je webshop

verpakkingsmateriaal tape dispenser

Koop hoogwaardige en betaalbare tape dispenser voor je webshop online bij Easypack Verpakkingen. Met Easypack heb je toegang tot een verscheidenheid aan tape dispensers die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook ongelooflijk betaalbaar. Neem contact op en zie hoe we je verpakkingsdromen werkelijkheid kunnen laten worden.

Een tape dispenser is een ideaal hulpmiddel voor het snel en ook gemakkelijk sluiten van kartonnen dozen of andere verpakkingsmaterialen. Onze tape afrollers zijn geschikt voor alle standaard rollen PP acryl tape en PVC tape met een rolbreedte van 50 mm, buitendiameter van max. 120 mm, en kerndiameter van 76 mm.

Naast de dispensers voor tape, kan je bij Easypack ook terecht voor alles soorten verpakkingsmaterialen voor je webshop. Zoals kartonnen verzenddozen, zowel goedkope verzenddozen als grote verzenddozen, als ook plastic verzendzakken, paklijst enveloppen en opvulmateriaal.

Wil je meer leuke nieuwtjes en informatie ontvangen over luchtkussenfolie, verzenddozen, labels, tapedispenser of andere producten? Houd dan ons Magazine Easypack in de gaten. Geregeld schrijven wij nieuwe blogs met nieuwtjes en informatie voor particulieren en bedrijven. Zoals ons blog over de 4 soorten plastic verpakkingen voor webshops.

Dit bericht is gepost in Tape. Bookmark de link.