Plastic verzendzAKKEN

Toont alle 10 resultaten

Plastic Verzendzakken

Plastic verzendzakken worden veel gebruikt voor het verpakken van kleding en andere stoffen producten. Door de enorme groei van webshops en de online verkoop van kledingstukken is de vraag naar sterke plastic zakken dan ook flink gestegen. Heb je kwalitatieve plastic verzendzakken nodig voor je webshop? Dan ben je bij Easypack Verpakkingen aan het juiste adres!

Onze plastic verzendzakken zijn stevig en licht van gewicht. Ze beschermen de producten tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil. Zo blijven de producten altijd in een nieuwstaat tijdens het verzendproces.

Kleding versturen in plastic verzendzak

Plastic verzendzakken, ook wel COEX of webshopbags genoemd, zijn van alle verpakkingsmaterialen het beste geschikt voor het versturen van kleding en stoffen producten. Verpakkingsmateriaal van karton zijn namelijk minder bestand tegen vocht en vuil, waardoor de zak sneller kan scheuren. Hiermee zijn producten niet goed beschermd. Plastic zakken scheuren daarnaast ook minder snel. Wil je verzekerd zijn dat je producten schoon, droog en intact bij je klanten aankomen? Kies dan voor een plastic verzendzak van Easypack Verpakkingen.

Verschillende formaten plastic verzendzakken op voorraad

Kleding en andere stoffen producten komen natuurlijk in veel verschillende afmetingen. Daarom kun je in ons assortiment terecht voor zowel kleine als grote plastic zakken. De kleinste zakjes in het assortiment (XS) hebben een afmeting van 165 x 220mm, maar er zijn vele maten verkrijgbaar: tot een maximale grootte van (XXL) 750 x 650 mm.

Dankzij de krachtige plakstrip aan de bovenzijde zijn de zakken eenvoudig en stevig af te sluiten. Het is dan niet meer mogelijk om de plastic verzendzak te openen zonder beschadiging.

Zelfklevende plakstrip voor een sterke sluiting

De plastic verzendzakken zijn allemaal voorzien van een stevige en nette plakstrip. Hiermee kunnen de zakken lucht- en waterdicht gesloten worden. De zak is na het dichtplakken niet meer te openen, waardoor er niet geknoeid kan worden met de inhoud.

Online plastic verzendzakken bestellen bij Easypack

Je kunt eenvoudig al je benodigde plastic verzendzakken bestellen bij Easypack Verpakkingen. Daarnaast kun je bij ons ook andere verpakkingsmaterialen en benodigdheden bestellen, zoals extra bescherming of opvulmateriaal. Zo kun je met een gerust hart je producten versturen naar je klanten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het bestellen van grote of juist kleinere hoeveelheden? Neem dan contact met ons op en we zullen de diverse mogelijkheden bespreken.

Heb je nog meer soorten verpakkingsmaterialen nodig? Je kunt ook bij ons terecht voor je benodigde paklijstenveloppen, of voor accessoires zoals zebra labels en dymo labels. Zo is Easypack Verpakkingen jouw one-stop-shop voor al je verpakkingsbenodigdheden.