Plastic verzendzAKKEN

Toont alle 10 resultaten

Plastic Verzendzakken voor je webshop

Plastic Verzendzakken nodig voor je webshop? Alleen de beste kleding verzendzakken voor je online fashion shop. Door de enorme groei van webshops en de online verkoop van kleding is het aantal pakketten wat verstuurd wordt enorm gestegen.

Plastic verzendzakken worden dan ook veel gebruikt door webshops voor het versturen van kledingstukken of andere producten van stof. Dit snappen wij volledig! De plastic verzendzakken zijn sterk, licht en goed bestand tegen de diverse weersomstandigheden die Nederland kent. Door verzendzakken kleding te gebruiken ben je zo goed als zeker dat je stoffen producten in topconditie aankomen bij jouw klanten.

Kleding versturen in plastic zak

Kleding versturen in plastic zak van Easypack Verpakkingen, ook wel COEX of webshopbags genoemd, zijn van alle verpakkingsmaterialen het beste geschikt voor het versturen van kleding en stoffen producten. Verpakkingsmateriaal van karton kan namelijk schade toe brengen aan de kleding als het nat wordt. Bij de verzendzakken van plastic is dit niet mogelijk dankzij het gebruik van het sterke plastic.

Kleding versturen kan je in diverse afmetingen verzendzakken doen. Bovendien zijn deze verzendzakken niet transparant zodat de privacy van uw klanten gewaarborgd blijft. Dankzij de krachtige plakstrip aan de bovenzijde zijn de zakken eenvoudig en stevig af te sluiten. Het is dan niet meer mogelijk om de plastic verzendzak te openen zonder beschadiging.

Plastic verzendzakken bestellen

Je kunt eenvoudig plastic verzendzakken bestellen bij Easypack Verpakkingen. Bovendien kun je bij ons ook andere verpakkingsmaterialen en benodigdheden bestellen zoals bescherming of opvulmateriaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het bestellen van grote of juist kleinere hoeveelheden? Neem dan contact met ons op en we zullen de diverse mogelijkheden bespreken. Plastic verzendzakken voor jouw webshop koop je eenvoudig en snel bij Easypack Verpakkingen.

Op zoek naar stevige plastic verzendzakken? Bij Easypack Verpakkingen ben je helemaal op de juiste plek. Bij ons vind je stevige COEX verzendzakken in verschillende formaten. Dankzij de diverse formaten ben je bijna verzekerd dat er altijd wel een verzendzak van plastic voor jou in ons assortiment zit. Lees hieronder meer over onze plastic verzendzakken of bekijk direct ons assortiment.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij ons verschillende verpakkingsmateriaal kan je eenvoudig de producten verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozenen verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoos, verzendkoker, verzendzakken, bubbelfolie, tape dispenser, bubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je bij het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.