Plastic verzendzAKKEN

Toont alle 10 resultaten

Op zoek naar stevige plastic verzendzakken? Bij Easypack Verpakkingen bent u helemaal op de juiste plek. Bij ons vindt u stevige COEX verzendzakken in verschillende formaten. Dankzij de diverse formaten bent u bijna verzekerd dat er altijd wel een verzendzak van plastic voor u in ons assortiment zit. Lees hieronder meer over onze plastic verzendzakken of bekijk direct ons assortiment.

Verzendzakken van plastic oa voor kleding

Door de onwijze groei van webshops en de online verkoop van kleding is het aantal pakketten wat verstuurd wordt enorm gestegen. Verzendzakken van plastic worden dan ook veel gebruikt door webshops voor het versturen van kledingstukken of andere producten van stof. Dit snappen wij volledig! De plastic verzendzakken zijn sterk, licht en goed bestand tegen de diverse weersomstandigheden die Nederland kent. Door een verzendzak van plastic te gebruiken bent u zo goed als zeker dat uw producten in top conditie aankomen bij uw klanten.

Plastic verzendzakken van Easypack Verpakkingen

De plastic verzendzakken van Easypack Verpakkingen, ook wel COEX of webshopbags, zijn van alle verpakkingsmaterialen het beste geschikt voor het versturen van kleding en stoffen producten. Verpakkingsmateriaal van karton kan namelijk schade toe brengen aan de kleding als het nat wordt. Bij de verzendzakken van plastic is dit niet mogelijk dankzij het gebruik van het sterke plastic.

In ons assortiment vindt u diverse afmetingen verzendzakken. Bovendien zijn deze niet transparant zodat de privacy van uw klanten gewaarborgd blijft. Dankzij de krachtige plakstrip aan de bovenzijde zijn de zakken eenvoudig en stevig af te sluiten. Het is dan niet meer mogelijk om de plastic verzendzak te openen zonder beschadiging.

Plastic verzendzakken bestellen

U kunt eenvoudig plastic verzendzakken bestellen bij Easypack Verpakkingen. Bovendien kunt u bij ons ook andere verpakkingsmaterialen en benodigdheden bestellen zoals bescherming of opvulmateriaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het bestellen van grote of juist kleinere hoeveelheden? Neem dan contact met ons op en we zullen met u de diverse mogelijkheden bespreken. Plastic verzendzakken voor uw webshop koopt u eenvoudig en snel bij Easypack Verpakkingen.