VERZENDZakken

Op zoek naar verzendzakken voor het veilig versturen van uw producten naar klanten? Bij Easypack Verpakkingen hebben we plastic verzendzakken in het assortiment. De verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten waarmee u uw goederen gemakkelijk kunt versturen via pakket-of brievenbuspost, afhankelijk van de grootte van het product. Lees hieronder meer over de verzendzakken of bekijk direct ons assortiment.

Veilig verzenden met verzendzakken

Als webshop eigenaar is het voor u belangrijk dat uw producten veilig en in top conditie aankomen bij uw klanten. Verzendzakken kunnen hierbij helpen. De plastic zakken zijn gemaakt van stevige materialen zodat scheuren in het verpakkingsmateriaal verleden tijd zijn. De verzendzakken worden ook wel COEX zakken, koerierszakken, mailingbags en kleding verzendzakken genoemd. Door het materiaal waar de zakken van zijn gemaakt zijn ze water- en vuilafstotend. Dit zorgt ervoor dat de verzendzakken ideaal zijn voor het versturen van gevoeligere producten zoals kleding of andere producten van stof.

De zakken zijn gemakkelijk te sluiten dankzij een zelfklevende permanente plakstrip. Vervolgens kunt u met een permanent marker of adreslabel de zak voorzien van het adres waar geleverd moet worden. U kunt dit ook nog professioneler oplossen! En dat doet u met een paklijstenvelop. Deze enveloppen van plastic zijn speciaal gemaakt voor het toevoegen van een pakbon of factuur aan de buitenkant van verpakkingsmateriaal. De paklijstenvelop zorgt ervoor dat de papieren zijn beschermd tegen alle weersinvloeden en geven een professionelere uitstraling. Extra bescherming nodig aan de binnenkant van de verzendzakken? Dan kunt u denken aan extra bescherming door middel van bubbelfolie of schuimkorrels als opvulling.

Verzendzakken webshop

Verzendzakken zijn onmisbaar voor webshops die kleding verkopen. Zoals gezegd zijn de zakken zeer handig voor het verzenden van kleding en andere stoffen producten. Veel webshops en kledingwinkels die ook online verkopen maken al gebruik van verzendzakken. Doordat de verzendzakken niet vast van vorm zijn, kunnen ze ook eenvoudig worden vervormd waardoor vreemd gevormde voorwerpen ook verstuurd kunnen worden met een verzendzak. Bovendien passen de kleinere varianten van de verzendzakken gewoon door de brievenbus waardoor de klant niet thuis hoeft te zijn voor het ontvangen van het pakketje.

Verpakkingen van Easypack Verpakkingen

Verpakkingsmateriaal van Easypack Verpakkingen is er in vele vormen en maten, van de verzendzakken tot aan grote Amerikaanse vouwdozen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor vele verschillende soorten verpakkingsmateriaal. Het is eenvoudiger om al uw verpakkingsmaterialen te bestellen bij één webshop waardoor u alles tegelijk binnenkrijgt. Dit maakt het voor u ook overzichtelijker dan verschillende pakketten die op verschillende momenten kunnen binnenkomen. Ook voor verzendzakken moet u zijn bij Easypack Verpakkingen.