VERZENDZakken

Veilig verzenden met verzendzakken

Verzendzakken nodig voor je webshop? Als webshop eigenaar is het voor jou belangrijk dat de producten veilig en in topconditie aankomen bij jouw klanten. Easypack Verzendzakken kunnen je hierbij helpen. De plastic verzend zakken zijn gemaakt van stevige materialen zodat scheuren in het verpakkingsmateriaal verleden tijd zijn. De verzendzakken worden ook wel COEX zakken, koerierszakken, mailingbags en kleding verzendzakken genoemd. Door het materiaal waar de zakken van zijn gemaakt zijn ze water- en vuilafstotend. Dit zorgt ervoor dat de verzend zakken ideaal zijn voor het versturen van gevoelige producten zoals kleding of andere producten van stof.

Verzendzakken gemakkelijk te sluiten

De verzendzakken zijn gemakkelijk te sluiten dankzij een zelfklevende permanente plakstrip. Vervolgens kan je met een permanent marker of adreslabel de verzend zak voorzien van het adres waar geleverd moet worden. Je kan dit ook nog professioneler oplossen! En dat doe je met een paklijstenvelop. Deze enveloppen van plastic zijn speciaal gemaakt voor het toevoegen van een pakbon of factuur aan de buitenkant van verpakkingsmateriaal. De paklijstenvelop zorgt ervoor dat de papieren zijn beschermd tegen alle weersinvloeden en geven een professionele uitstraling. Extra bescherming nodig aan de binnenkant van de verzendzakken of koerierszakken? Dan kan je denken aan extra bescherming door middel van bubbelfolie of schuimkorrels als opvulling.

Verpakkingsmateriaal webshop

Verpakkingsmateriaal webshop is onmisbaar voor webshops die kleding verkopen. Zoals gezegd zijn de verzendzakken zeer handig voor het verzenden van kleding en andere stoffen producten. Veel webshops en kledingwinkels die ook online verkopen maken al gebruik van verzend zakken.

Doordat de verzend zakken niet vast van vorm zijn, kunnen ze ook eenvoudig worden vervormd waardoor vreemd gevormde voorwerpen ook verstuurd kunnen worden met een verzendzak. Bovendien passen de kleinere varianten van de verzendzak gewoon door de brievenbus waardoor de klant niet thuis hoeft te zijn voor het ontvangen van het pakketje.

Verpakkingen van Easypack Verpakkingen

Verpakkingsmateriaal van Easypack Verpakkingen is er in vele vormen en maten, van de verzendzakken tot aan grote Amerikaanse vouwdozen. Hierdoor kun je bij ons terecht voor vele verschillende soorten verpakkingsmateriaal. Het is eenvoudiger om al je verpakkingsmaterialen te bestellen bij één webshop waardoor je alles tegelijk binnenkrijgt. Dit maakt het voor je ook overzichtelijker dan verschillende pakketten die op verschillende momenten kunnen binnenkomen. Ook voor verzendzakken moet u zijn bij Easypack Verpakkingen.

Op zoek naar verzendzakken voor het veilig versturen van je producten naar klanten? Bij Easypack Verpakkingen hebben we plastic verzendzakken in het assortiment. De verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten waarmee de goederen gemakkelijk kunt versturen via pakket-of brievenbuspost, afhankelijk van de grootte van het product. Verzendzakken zijn erg populair voor het verzenden van kledingstukken.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij ons verschillende verpakkingsmateriaal kan je eenvoudig de producten verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoos, verzendkoker, verzendzakken, bubbelfolie, tape dispenser, bubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je bij het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.