VERZENDKOKERS

Toont alle 4 resultaten

Kartonnen verzendkokers zijn extra stevig

Waarom kartonnen verzendkokers? Als je regelmatig grote documenten zoals posters, kalenders, kaarten of werktekeningen verstuurd via de post, dan weet je dat deze kwetsbaar zijn. Een goede verzendkoker is dan de ideale verpakking om deze grote documenten mee te versturen. Het oprollen van het document en het opsturen in een posterkoker of kartonnen koker. Zorgt ervoor dat het product zonder kreukels en in perfecte staat bij de ontvanger aankomt. Ondanks dat de verzendkokers ook door het leven gaan als poster koker, kunnen ze ook voor andere langwerpige producten worden gebruikt.

Verzendkokers vierkant

Bij Easypack Verpakkingen kan je terecht voor diverse formaten verzendkokers, van S tot en met XL. Zo kan je altijd de poster kokers kopen die het beste bij de te verzenden producten passen. Het fijne van onze verzendkokers is dat ze een scheur- en plakstrip hebben waardoor ze eenvoudig zijn af te sluiten maar ook te openen door de ontvanger.

Door de vierkante vorm van onze kartonnen kokers hoef je niet bang te zijn dat ze wegrollen en kan je de verzendkokers vierkant eenvoudig stapelen waardoor ze minder ruimte innemen. Daarnaast zorgt de vierkante vorm ervoor dat je de inhoud gemakkelijk naar binnen kunt schuiven. Bovendien rekenen vervoersbedrijven zoals PostNL een ronde kokertoeslag, omdat het verwerken van deze pakketten minder makkelijk gaat. Om deze toeslag en dus extra kosten te voorkomen zijn onze verzendkokers vierkant dus een goed alternatief.

Verzendkokers kopen

De verzendkokers kopen doet je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij onze verzendkokers vierkant kan je eenvoudig kwetsbare documenten zoals posters, kalenders, kaarten en werktekeningen versturen zonder dat deze gekreukt aankomen. Het vierkante design van onze kartonnen kokers voorkomt het betalen van ronde kokertoeslag en daardoor extra kosten. Het kiezen voor onze vierkante verzendkokers kent dus eigenlijk alleen maar voordelen.

Naast verzendkokers ben je bij ons ook aan het juiste adres voor al uw andere verpakkingsmateriaal zoals vouwdozen, brievenbusdozen, diverse enveloppen en beschermingsmateriaal. Verpakkingen nodig? Kies dan voor Easypack Verpakkingen. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden en boven de € 200 bezorgen wij gratis binnen Nederland. Bekijk ons complete assortiment verpakkingsmateriaal.

Voordelig verzendkokers bestellen? Dan ben je aan het juiste adres bij Easypack Verpakkingen! Wij zijn dé webshop van Nederland voor het kopen van je verpakkingsmateriaal zoals dus een verzendkoker. Deze kokers worden ook wel posterkoker of kartonnen koker genoemd. Hiermee kan je de producten beschermd en veilig verzenden. Door onze voorraad hebben we een korte levertijd en kan je snel de producten verzenden in onze verzendkokers.

Verzenddoos bestellen

Wil je een verzenddoos bestellen? Dit kan je eenvoudig en snel doen bij Easypack Verpakkingen. Op onze website vind je allerlei soorten verpakkingsmaterialen, zoals kartonnen dozen, postdozen en briveenbusdozen. Hierdoor hoef je niet meer allerlei webshops af voor het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal. Bij ons vind je alles in één webshop. Heb je speciale vragen voor grotere of kleinere aantallen? Neem dan contact met ons op voor het kopen van deze speciale hoeveelheden verzenddozen. Easypack Verpakkingen is dé specialist op het gebied van verpakkingsmateriaal.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij ons ruime aanbod in verpakkingsmateriaal kan je de producten eenvoudig en professioneel verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoosverzendkokerverzendzakken, bubbelfolietape dispenserbubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je bij het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.