VERZENDKOKERS

Toont alle 4 resultaten

Voordelig verzendkokers bestellen? Dan bent u aan het juiste adres bij Easypack Verpakkingen! Wij zijn dé webshop van Nederland voor het kopen van uw verpakkingsmateriaal zoals dus een verzendkoker. Deze kokers worden ook wel posterkoker of kartonnen koker genoemd. Hiermee kunt u uw producten beschermd en veilig verzenden. Door onze voorraad hebben we een korte levertijd en kunt u snel uw producten verzenden in onze verzendkokers.

Betrouwbaar en stevig: kartonnen kokers

Als u regelmatig grote documenten zoals posters, kalenders, kaarten of werktekeningen verstuurd via de post, weet u dat deze kwetsbaar zijn. Een goede verzendkoker is dan de ideale verpakking om deze grote documenten mee te versturen. Het oprollen van het document en vervolgens versturen in een posterkoker of kartonnen koker zorgt dat het product ongekreukt en in de beste staat bij de ontvanger aankomt. Ondanks dat de verzendkokers ook door het leven gaan als poster koker, kunnen ze ook voor andere langwerpige producten worden gebruikt.

Bij Easypack Verpakkingen kunt u terecht voor diverse formaten verzendkokers, van S tot en met XL. Zo kunt u altijd de poster kokers kopen die het beste bij uw te verzenden producten passen. Het fijne van onze verzendkokers is dat ze een scheur- en plakstrip hebben waardoor ze eenvoudig zijn af te sluiten maar ook openen door de ontvanger. Door de vierkante vorm van onze kartonnen kokers hoeft u niet bang te zijn dat ze wegrollen en kunt u ze eenvoudig stapelen waardoor ze minder ruimte innemen. Daarnaast zorgt de vierkante vorm ervoor dat u de inhoud gemakkelijk naar binnen kunt schuiven. Bovendien rekenen vervoersbedrijven zoals PostNL een kokertoeslag omdat het verwerken van deze pakketten minder makkelijk gaat. Om deze toeslag en dus extra kosten te voorkomen zijn onze vierkante verzendkokers dus een goed alternatief.

Verzendkokers kopen

Uw verzendkokers kopen doet u natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij onze vierkante posterkokers kunt u eenvoudig kwetsbare documenten zoals posters, kalenders, kaarten en werktekeningen versturen zonder dat deze gekreukt aankomen. Bovendien zorgt het vierkante design van onze kartonnen kokers voorkomt u het betalen van kokertoeslag en daardoor extra kosten. Het kiezen voor onze vierkante verzendkokers kent dus eigenlijk alleen maar voordelen.

Naast verzendkokers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor al uw andere verzendmaterialen zoals vouwdozen, brievenbusdozen, diverse enveloppen en beschermingsmateriaal. Verpakkingen nodig? Kies dan voor Easypack Verpakkingen. Voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden en boven de €200 bezorgen wij gratis binnen Nederland. Bekijk ons complete assortiment.