POSTDOZEN

Toont alle 5 resultaten

Op zoek naar postdozen? Bij Easypack Verpakkingen kunt u eenvoudig en snel voordelig uw postdoos of grote aantallen verzenddozen bestellen. Wij hebben deze dozen in diverse formaten. Dankzij een pakketdoos kunt u uw producten op een veilige manier naar uw klanten versturen. Onze postdozen zijn gemaakt van stevig materiaal om uw product te beschermen. Bekijk ons assortiment of lees hieronder meer over de postdoos.

Postdozen van Easypack Verpakkingen

Met de postdozen (stansdozen, pakketdozen of vouwdozen) kunt u eenvoudig kleine tot middelgrote bestellingen verzenden. De pakketdoos is verkrijgbaar in de maten van S tot en met XL. De postdozen van Easypack Verpakkingen worden ongevouwen geleverd. In platte vorm kunt u de pakketdoos eenvoudiger opbergen in uw opslag. Heeft u een doos nodig? Dan zet u deze in een handomdraai in elkaar. Heeft uw product nog veel ruimte over in de doos en bent u bang dat er schade kan ontstaan? Vul dan uw postdoos aan met opvulmateriaal zoals schuimkorrels of verpak uw product in bubbelfolie. Zo kunt u met een gerust hart uw producten verzenden in de dozen van Easypack Verpakking.

Hoogwaardige verzending van producten

Met een postdoos of pakketdoos van Easypack Verpakking kunt u eenvoudig bestellingen en producten verzenden. Doordat er veel wordt besteld via webshops zijn de verschillende verzenddozen, waaronder de pakketdoos en postdoos, nog veel populairder geworden. Webshopeigenaren kunnen niet meer zonder verzenddozen. En als eigenaar van een webshop wilt u natuurlijk wel dat uw producten op een veilige manier worden verzonden zodat ze op de juiste manier aankomen bij de klant. Met een postdoos van Easypack Verpakkingen krijgt u een stevige verzenddoos voor het versturen van uw producten en bestellingen.

Om het helemaal af te maken kunt u paklijstenveloppen gebruiken om een factuur of pakbon op uw postdoos te plakken. Natuurlijk kunt u met een stift op de pakketdoos het adres schrijven of een adreslabel erop plakken maar een pakketlijstenvelop straalt meer kwaliteit uit. Deze envelop van plastic beschermt de factuur of pakbon tegen alle weersomstandigheden.

Pakketdoos bestellen bij Easypack Verpakkingen

U kunt eenvoudig een pakketdoos of postdozen bestellen bij Easypack Verpakkingen. Heeft u vragen over het bestellen van grote of juist kleinere aantallen? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. De beste postdozen voor het verzenden van uw producten bestelt u eenvoudig en snel bij Easypack Verpakkingen.