Brievenbusdozen

Toont alle 4 resultaten

Brievenbusdoosjes online bestellen

De beste brievenbusdoosjes koop je bij Easypack verpakkingen. Ben je een webshop eigenaar die veel kleinere producten verkoopt? Dan kan je eigenlijk niet zonder brievenbusdoosjes, de kleinere kartonnen dozen die de brievenbus in kunnen.

Dit type verzenddoos is het beste geschikt voor het verzenden van kleine producten en bestellingen. Deze kartonnen dozen zijn net als de andere verzenddozen van Easypack Verpakkingen gemaakt van stevige materialen. Het verzenden van de producten met ons topkwaliteit verpakkingsmateriaal is dan ook altijd veilig. Naast hoge kwaliteit producten, wenst jouw klant natuurlijk ook een veilige verzending van hun nieuwe producten. Dit realiseer je met de brievenbusdoos van Easypack Verpakkingen.

Brievenbusdozen van Easypack Verpakkingen

Bij Easypack Verpakkingen hebben we verschillende afmetingen brievenbusdozen. Bij PostNL wordt een maximale afmeting gehanteerd als het gaat om brievenbuspost. Al onze brievenbusdozen zijn gemaakt met deze afmetingen in het achterhoofd en kunnen dus ook altijd met de brievenbuspost worden verzonden.

Om je producten extra te beschermen in de brievenbusdoos kan je de producten verpakking in bubbeltjesplastic of de doos opvullen met schuimkorrels. Onze brievenbusdoosjes worden ongevouwen geleverd. Hierdoor heb je meer ruimte over in je magazijn. Heb je een brievenbusdoos nodig? Dan zet je deze kleine kartonnen doos eenvoudig en snel in elkaar. Met de handige klep aan de bovenkant van de brievenbusdoos kan je de verzenddoos makkelijk en veilig afsluiten.

Op de buitenkant van de brievenbusdoos kan je een adreslabel plakken of de adresgegevens met een stift schrijven. Wil je het professioneler aanpakken? Dan kan je gaan voor een paklijstenvelop. In deze speciale enveloppen kan je een factuur of pakbon stoppen. Dankzij de envelop zijn deze papieren beschermd tegen weersinvloeden.

Verpakkingsmateriaal van Easypack Verpakkingen

Brievenbusdozen zijn een van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen van Easypack Verpakkingen. Vooral webshops met kleinere producten maken veel gebruik van de brievenbusdoosjes. Hiervoor is de brievenbusdoos ook uitermate geschikt. Het grote voordeel is dat je deze goedkoper en eenvoudiger kan laten bezorgen doordat ze gewoon met de brievenbuspost mee kunnen. Meer weten over de brievenbusdoos van Easypack Verpakkingen? Neem direct contact met ons op.

Een brievenbusdoos zorgt ervoor dat je product veilig wordt verpakt, maar toch via de brievenbuspost bezorgd kan worden. Dit bespaart je verzendkosten en de ontvanger hoeft geen rekening te houden met de bezorging. Bij Easypack Verpakkingen vind je diverse formaten brievenbusdozen. Lees meer over onze brievenbusdoosjes of bekijk gelijk het assortiment en vindt de brievenbusdoos die bij je producten past.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij ons ruime aanbod in verpakkingsmateriaal kan je de producten eenvoudig en professioneel verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoosverzendkokerverzendzakken, bubbelfolietape dispenserbubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je bij het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.