Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen kopen

Amerikaanse vouwdozen kopen begint bij Easypack verpakkingen. Amerikaanse vouwdoos heeft ook andere namen zoals pakketdozen. Dit type vouwdoos met 4 flappen aan de boven- en onderzijde, wordt wereldwijd het meest gebruikt om producten te verzenden via de pakketpost. Dit komt doordat deze dozen in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn, ook in ons assortiment. Bovendien zijn ze gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.

Veilige Amerikaanse vouwdozen voor het gehele verzendproces. Je wilt dat je pakketten heel aankomen bij je klanten. Het is dus belangrijk dat het verpakkingsmateriaal de producten goed beschermd. Bovendien zorgt een professionele verzending met Amerikaanse vouwdozen ook voor een positieve uitstraling naar de klanten toe. Deze positieve uitstraling naar de klanten krijg je gegarandeerd met de Amerikaanse vouwdozen van Easypack Verpakkingen.

Amerikaanse vouwdozen online bestellen

De Amerikaanse vouwdozen die wij in ons assortiment hebben zijn beschikbaar in verschillende formaten. Hierdoor kan je zorgen dat jouw product stevig in de verzenddoos zit, zonder dat deze te teveel kan bewegen en daardoor wellicht beschadigen. De Amerikaanse vouwdozen zijn gemaakt van zeer stevige materialen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of jouw producten wel veilig bij de klanten aankomen. Voor extra bescherming, en om te voorkomen dat je producten gaan schuiven. Kan je de Amerikaanse vouwdoos vullen met opvulmateriaal of luchtkussenfolie. Hou hier rekening mee bij het bepalen van het juiste formaat.

Wil je een professionele uitstraling van de Amerikaanse vouwdoos? Dan is het gebruik van paklijstenveloppen aangeraden. Hier kan je de factuur of pakbon in doen en vervolgens op de Amerikaanse vouwdozen plakken. Dankzij deze enveloppen zijn de documenten beschermd tegen weersinvloeden en krijgt de vouwdoos een professionele uitstraling.

Waarom kartonnen dozen kopen van Easypack

Easypack Verpakkingen heeft sterke kartonnen dozen en vindt het belangrijk dat je producten veilig aan kunnen komen bij klanten. Wij hebben vouwdozen in de enkelgolf en dubbelgolf variant. De Amerikaanse vouwdozen dubbelgolf zijn geschikt voor kwetsbare producten tot 30 kg. Vouwdozen met een enkelgolf zijn geschikt voor minder kwetsbare producten tot 10 kg.

Wij vinden het belangrijk dat onze Amerikaanse vouwdozen makkelijk kunnen worden opgeslagen. Daarom sturen wij de dozen altijd plat naar je toe. Doordat je de kartonnen dozen in platte vorm ontvangt kan je ze eenvoudig opslaan in het magazijn. Wanneer het nodig is kan je de kartonnen dozen eenvoudig in elkaar zetten. Bestel je Amerikaanse vouwdozen en toebehoren eenvoudig en snel bij Easypack Verpakkingen.

Verzenddoos bestellen

Wil je een verzenddoos bestellen? Dit kan je eenvoudig en snel doen bij Easypack Verpakkingen. Op onze website vind je allerlei soorten verpakkingsmaterialen, zoals kartonnen dozen, postdozen en brievenbusdozen. Hierdoor hoef je niet meer allerlei webshops af voor het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal. Bij ons vind je alles in één webshop. Heb je speciale vragen voor grotere of kleinere aantallen? Neem dan contact met ons op voor het kopen van deze speciale hoeveelheden verzenddozen. Easypack Verpakking is dé specialist op het gebied van verpakkingsmateriaal.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij onze verschillende verpakkingsmateriaal kan je eenvoudig de producten verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoosverzendkokerverzendzakken, bubbelfolietape dispenserbubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je het het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.

Verzenddoos wit, witte Amerikaans vouwdozen