VERZENDDOZEN

Verzenddozen kopen doet u natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij onze verschillende verzenddozen kunt u eenvoudig uw producten verzenden naar uw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vindt u verschillende dozen zoals de Amerikaanse vouwdoos, brievenbusdozen en postdozen. Met al deze type dozen kunt u goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen of lees hieronder meer.

Verzenddoos kopen

Een verzenddoos kopen is erg handig als u een webwinkel heeft of als u een andere reden heeft om spullen te verzenden. Het hangt van het product dat verscheept moet worden of u kiest voor een van de verzenddozen of misschien voor een envelop of verzendzak. Het is voor zowel u als de ontvanger belangrijk dat de producten op een veilige manier worden verzonden, zonder dat er schade wordt geleden. Het verzorgen van een zorgeloos verzendproces, waarbij hoogwaardig verpakkingsmateriaal niet mag ontbreken, zorgt ervoor dat klanten een goed gevoel bij uw webshop krijgen en eerder geneigd zijn om terug te komen. De verzenddozen van Easypack Verpakkingen helpen u hierbij.

Verzenddozen kopen bij Easypack Verpakkingen zorgt ervoor dat u uw producten op een veilige manier kunt verzenden naar uw klanten. Het is als bedrijf belangrijk dat de dozen zo min mogelijk ruimte innemen in de opslag. Dit is dan ook de reden dat wij onze Amerikaans vouwdozen, brievenbusdozen en postdozen plat versturen. Hierdoor kunt u de dozen beter opslaan en vragen ze om minder ruimte. Heeft u een verzenddoos nodig? Dan zet u deze zeer eenvoudig zelf in elkaar. Natuurlijk kunt u een label op de doos plakken met het adres of met een stift de gegevens op de doos schrijven, maar het gebruik van een paklijstenvelop ziet er veel professioneler uit. Om ervoor te zorgen dat de producten in de verzenddoos niet te veel beweegt kunt u luchtkussenfolie of schuimkorrels toevoegen.

Verschillende soorten verzenddozen

Bij Easypack Verpakkingen vindt u diverse verzenddozen. Welke verzenddoos u het beste kunt gebruiken hangt af van de omvang van het product dat verstuurd moet worden. Zo zijn onze brievenbusdozen geschikt voor kleinere producten. Bij PostNL wordt de maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm gehanteerd voor brievenbuspost. Wilt u dat de producten via de brievenbus worden bezorgd? Ga dan voor de brievenbusdoos. Heeft u kleine tot middelgrote producten? Dan is een postdoos vaak wat u nodig heeft. Bij Easypack Verpakkingen vindt u diverse formaten postdozen. Heeft u een grote bestelling of groot product? Dan zijn de Amerikaanse vouwdozen doorgaans de beste optie. Ook deze hebben wij in verschillende formaten en zijn van hetzelfde stevige materiaal gemaakt van de andere verzenddozen.

Verzenddoos bestellen

Wilt u een verzenddoos bestellen? Dit kunt u eenvoudig en snel doen bij Easypack Verpakkingen. Op onze website vindt u allerlei soorten verpakkingsmaterialen. Hierdoor hoeft u niet meer allerlei webshops af voor het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal. Bij ons vindt u alles in één webshop. Heeft u speciale vragen voor grotere of kleinere aantallen? Neem dan contact met ons op voor het kopen van deze speciale hoeveelheden verzenddozen. Easypack Verpakking is dé specialist op het gebied van verpakkingsmateriaal.