VERZENDDOZEN

Verzenddozen van Easypack

Easypack heeft de grootste variatie verzenddozen, waaronder kartonnen dozen, zoals een brievenbusdoos of verzendkoker. Wil je liever grote Easypack kartonnen dozen, zoals de Amerikaanse vouwdozen of een postdoos? Verpakkingsmateriaal kopen doe je het voordeligst bij Easypack verpakkingen.

Kartonnen dozen in alle afmetingen en voor alle gewichten. Een verzenddoos kopen is erg handig als je een webwinkel hebt of als je een andere reden hebt om spullen te verzenden met pakketbezorging.

Wat voor verzenddozen je kiest, is geheel afhankelijk van het product dat je verzendt. Het is voor zowel jou als de ontvanger belangrijk dat de producten op een veilige manier worden verzonden, zonder dat er schade wordt geleden en goed aankomt bij de klant.

Het verzorgen van een zorgeloos verzendproces, waarbij hoogwaardig verpakkingsmateriaal niet mag ontbreken, zorgt ervoor dat klanten een goed gevoel bij jouw webshop krijgen en eerder geneigd zijn om terug te komen. De verzenddozen van ons helpen je hierbij.

Oplossing voor wanneer brievenbus pakket

Wil je dat de producten via de brievenbus worden bezorgd? De oplossing voor pakketjes versturen naar klanten hun brievenbus wordt gedaan middels de brievenbusdoos. Heb je kleine tot middelgrote producten? Dan kan je een postdoos kopen in onze online winkel.

Waar kan ik verzenddozen kopen?

Verzenddozen kopen bij Easypack Verpakkingen zorgt ervoor dat je de producten op een veilige manier kunt verzenden naar jouw klanten. Het is als bedrijf belangrijk dat de dozen zo min mogelijk ruimte innemen in de opslag en je er zoveel mogelijk producten veilig mee kunt versturen.

Dit is dan ook de reden dat wij onze Amerikaans vouwdozen, brievenbusdozen en postdozen plat versturen. Hierdoor kan je de dozen beter opslaan en vragen ze om minder ruimte in jouw opslag. Heb je een verzenddoos nodig? Dan zet je deze zeer eenvoudig zelf in elkaar. Natuurlijk kan je een label op de doos plakken met het adres of met een stift de gegevens op de doos schrijven, maar het gebruik van een paklijstenvelop ziet er veel professioneler uit. Om ervoor te zorgen dat de producten in de verzenddoos niet te veel beweegt kan je luchtkussenfolie of schuimkorrels toevoegen.

Verschillende soorten verzenddozen

Bij Easypack Verpakkingen vind je diverse verzenddozen. Welke verzenddoos je het beste kunt gebruiken hangt af van de omvang van het product dat verstuurd moet worden. Zo zijn onze brievenbusdozen geschikt voor kleinere producten. Bij PostNL wordt de maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm gehanteerd voor brievenbuspost.

Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdoos, Amerikaanse vouwdozen, Verzenddozen van Easypack

Best verkochte verzenddozen zijn de Amerikaanse vouwdozen. Deze kartonnen verzenddozen zijn sterker dan de postdoos. Je kan kiezen voor Amerikaanse vouwdozen met enkelgolf en dubbelgolf. De verzenddozen met dubbelgolf zijn nog sterker dan de standaard verzenddoos en enkelgolf Amerikaanse vouwdozen.

Brievenbusdoos

brievenbusdoos formaten brievenbusdozen, Verzenddozen van Easypack

Een brievenbusdoos zorgt ervoor dat je product veilig wordt verpakt en toch via de brievenbuspost bezorgd kan worden. Dit bespaart je verzendkosten en de ontvanger hoeft geen rekening te houden met de bezorging. Bij ons vind je diverse formaten brievenbusdozen. Bekijk het ruime assortiment brievenbusdozen en vindt de brievenbusdoos die bij jouw producten past. De brievenbus doosjes zijn geschikt voor PostNL en andere pakketdiensten

Postdoos

Postdoos xs postdozen

Voordelig een postdoos kopen of grote aantallen verzenddozen bestellen. Wij hebben deze kartonnen dozen in diverse formaten. Dankzij de postdoos kan je de producten op een veilige manier naar jouw klanten versturen. Onze postdozen zijn gemaakt van stevig materiaal om het product te beschermen. Beste assortiment postdozen, ook wel pakketdozen genoemd zijn verkrijgbaar bij ons voor een scherpe prijs.

Verzendkokers

verzendkoker kopen verzendkokers om langwerpige producten te versturen

Voordelige verzendkokers bestellen? Dan ben je aan het juiste adres bij Easypack Verpakkingen! Wij zijn dé verpakkingsmateriaal webshop van Nederland voor het kopen van jouw verpakkingsmateriaal. Deze verzendkokers worden ook wel posterkoker of kartonnen koker genoemd. Hiermee kan je de producten beschermd en veilig verzenden. Door onze grote voorraad hebben we een korte levertijd en kan je snel alle producten verzenden in onze verzendkokers.

Verzenddoos bestellen

Wil je een verzenddoos bestellen? Dit kan je eenvoudig en snel doen bij Easypack Verpakkingen. Op onze website vind je allerlei soorten verpakkingsmaterialen. Hierdoor hoef je niet meer allerlei webshops af voor het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal. Bij ons vind je alles in één webshop. Heb je speciale vragen voor grotere of kleinere aantallen? Neem dan contact met ons op voor het kopen van deze speciale hoeveelheden verzenddozen. Easypack Verpakking is dé specialist op het gebied van verpakkingsmateriaal, zoals een brievenbusdoosje of een krachtige vouwdoos. Kartonnen dozen kopen start bij de groothandel verpakkingsmateriaal van Nederland.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij ons verschillende verpakkingsmateriaal kan je eenvoudig de producten verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoos, verzendkoker, verzendzakken, bubbelfolie, tape dispenser, bubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je bij het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.