Verpakkingsmateriaal groothandel

Verpakkingsmateriaal groothandel

Verpakkingsmateriaal groothandel

Verpakkingsmateriaal is er in allerlei soorten en maten, afhankelijk van het item dat je wilt verzenden, het gewicht en of het bijvoorbeeld breekbaar is. Het verpakkingsmateriaal wordt gekocht door zowel particulieren als bedrijven. Bedrijven kopen vaak verpakkingsmateriaal in grote aantallen in. In dat geval is het beter om in te kopen bij een verpakkingsmateriaal groothandel, aangezien deze beschikken over grote voorraden en daarbij voordelige tarieven bieden.

Het assortiment

Het assortiment van een verpakkingsmateriaal groothandel, bestaat uit diverse soorten verpakkingen. Denk hierbij aan verzenddozen, enveloppen, verzendzakken, wikkelfolie, bescherming, gripzakjes en meer. Al deze soorten verpakkingsmateriaal kunnen in grotere getalen ingekocht worden.

Verzenddozen groothandel

Bedrijven zoals bijvoorbeeld webshops, maken veel gebruik van verzenddozen voor het verzenden van producten naar de consument.Dit kan door middel van de welbekende Amerikaanse vouwdoos met enkelgolf en dubbelgolf, die er in allerlei maten zijn. Deze worden voornamelijk gebruikt bij het verhuizen. Er zijn ook brievenbusdozen te vinden om kleinere producten te versturen via de post. Deze zijn er in verschillende maten (S,M,L en XL). Is het de bedoeling om juist grotere producten te versturen? Dan zijn er ook nog postdozen te vinden in verschillende afmetingen. De postdozen zijn gemaakt van stevig materiaal, hierdoor is het zelfs mogelijk om zware producten mee te versturen. Tot slot zijn er ook nog verzendkokers in diverse maten (S,M,L en XL). Al deze producten worden door bedrijven in grotere aantallen aangeschaft bij een verpakkingsmateriaal groothandel.

Enveloppen groothandel

Enveloppen zijn een stuk goedkoper en lichter ten opzichte van verzenddozen. Zo zijn er luchtkussenenveloppen in 9 verschillende soorten te koop. Hier worden vaak spullen zoals CD´s en elektronische accessoires in gedaan. Een andere variant zijn de paklijstenveloppen. Dat is ideaal om een pakbon of een factuur op te plakken. Ook deze variant is er in 9 verschillende soorten. Voor een extra bescherming is het ook mogelijk om kartonnen enveloppen in te kopen bij de groothandel.

Verzendzakken

Om goederen goed en veilig te versturen naar een consument is het mogelijk om plastic verzendzakken te gebruiken. Deze zijn er in 10 maten van XS tot XXL. Door de diverse formaten is de kans heel groot dat er een perfecte maat voor je tussen zit.

Wikkelfolie

Er zijn ook veel grote producten en goederen die niet ingepakt kunnen worden. Denk hierbij aan metaal of rollen tapijt. Hiervoor kan je wikkelfolie gebruiken. Er is handwikkelfolie en bundelfolie in het assortiment. Het verpakkingsmateriaal wordt vaak ingekocht door bedrijven.

Bescherming

Als je producten of goederen met extra bescherming wilt versturen is het handig om bubbelfolie te gebruiken. Dit wordt ook wel bubbeltjesplastic genoemd. Een andere optie is het opvulmateriaal. Dit is gemaakt van schuim en zorgt ervoor dat het product op de juiste plek blijft zitten in de doos.

Gripzakjes

Gripzakjes zijn kleine plastic zakjes waar je kleine voorwerpen in kan doen. Denk hierbij aan sierraden, schroeven en dergelijke. De zakjes zijn te verkrijgen in 9 maten van 4 x 6cm tot 50 tot 50cm. Voor de schroeven en andere scherpe voorwerpen zijn er ook extra dikke zakjes, zodat de zakjes niet scheuren.

Foodsaver zakken

Het kan zijn dat je een grote hoeveelheid vlees of vis bij de groothandel hebt gehaald. Om je verse producten nog langer houdbaar te houden, is het aan te raden om FoodSaver zakken gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het eten tot 5 keer langer vers houdt. Deze zakken zijn geschikt voor in de koelkast, vriezer en magnetron.

Ben jij op zoek naar grote aantallen verpakkingsmateriaal? Dan ben je bij groothandel Easypack aan het goede adres. Bestel direct via de website of neem gerust contact op voor informatie en een offerte op maat.