Veelgestelde vragen

Bestellen en Bezorgen

Levertijd Nederland

Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt de bestelling doorgaans de volgende dag.

Bestellingen die op vrijdag voor 17:00 zijn geplaatst worden doorgaans de eerst volgende maandag geleverd.

Via de mail ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Op de waddeneilanden ontvang je de bestelling meestal een werkdag later.

Feestdagen

Tijdens nationale feestdagen kan het voorkomen dat je bestelling langer onderweg is.

 

Nederland

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6.95 (exclusief btw). Bestellingen vanaf €200 (exclusief btw) leveren wij zonder verzendkosten. Voor de productcategorie labels & etiketten hanteren wij extra lage verzendkosten, namelijk €3,26 (exclusief btw) en vanaf €41,32 (exclusief btw) is de verzending helemaal gratis. 

Voor de waddeneilanden worden extra kosten in rekening gebracht op basis van nacalculatie.

Ja, dat kan als je een account hebt bij easypack.nl. Je gaat binnen “mijn account” naar bestellingen en klikt op de knop opnieuw bestellen. De winkelmand wordt nu gevuld met artikelen van je vorige bestelling.

Omdat we jouw bestelling zo snel mogelijk willen bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag in ons magazijn. Het is dus slechts kort mogelijk om jouw bestelling te annuleren. Binnen maximaal 15 minuten na het plaatsen van je bestelling is het mogelijk om deze te annuleren. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice.

Jazeker, dat is mogelijk! Particulieren kunnen ook bestellen bij easypack.nl

Wij leveren momenteel enkel binnen Nederland.

Ja, dat is mogelijk! Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je een factuur- en een verzendadres opgeven. De bestelling wordt afgeleverd op het verzendadres.
Je kunt je bestelling ook laten afleveren op een PostNL of DHL punt naar keuze bij jou in de buurt. Je dient de bestelling dan wel binnen 3 dagen op te halen anders wordt deze geretourneerd door het postpunt.

Nee, dit is helaas niet mogelijk de verzendlabels worden automatisch aangemaakt na het plaatsen van de bestelling. Heb je per ongeluk een foutief adres doorgegeven neem dan z.s.m. per mail contact op met de klantenservice.

Goederen afhalen

De bedrijfsprocessen zijn ingericht op een gesloten magazijn. Alleen bij spoedgevallen is het mogelijk voor vaste klanten om de bestelling af te komen halen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Dit is alleen mogelijk als je bestelling nog niet is verzonden.

RETOURNEREN

Je kunt goederen altijd zonder reden binnen 14 dagen retourneren, mits de goederen compleet, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Na ontvangst van de retourzending storten we het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 2 a 3 werkdagen terug op jouw rekening.

Neem bij een retour altijd eerst contact op met de klantenservice
Retouren worden op een andere locatie verwerkt.
Email: info@easypack.nl

Dit hangt af van de situatie. Als wij de bestelling netjes en volledig hebben afgeleverd en er geen fouten zijn gemaakt, dan dien je de retourkosten zelf te betalen. Hebben wij het verkeerde product opgestuurd? Dan nemen wij de retourkosten uiteraard voor onze rekening.

Als het niet mogelijk is (qua afmeting) om het product als particulier retour te sturen via PostNL neem dan contact met ons op. Bedrijven mogen grotere afmetingen versturen per post.

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:
Ideal
Applepay
Creditcard
Klarna betaal later

Als je de bestelling hebt afgerond ontvang je een mail met een overzicht van je bestelling met de factuur in de bijlage. Daarnaast kun je de factuur ook bekijken als je een account hebt op easypack.nl. De factuur vind je onder het kopje bestellingen in “mijn account”. Heb je nog geen account op easypack.nl? Maak dan een account aan.