Labels maken doe je zelf

labels maken

Geniet van de voordelen van labels maken

Zelf labels maken versnelt het verzendproces. Met een labelprinter kan je namelijk heel eenvoudig en zonder tijdsverlies een label afdrukken. Je sluit de labelprinter aan op je computer, tikt de tekst in wat je op de label geprint wilt hebben (zoals een adres) en print direct via de labelprinter het juiste etiket uit. Labels maken was nog nooit zo eenvoudig.

Wat is een labelprinter?

Een labelprinter is een kleine printer welke je rechtstreeks aansluit op je pc of laptop. Een labelprinter neemt nauwelijks ruimte in beslag op je bureau en is ook nog eens een stille printer.

Verwar de labelprinter niet met een beletteringsapparaat. Dit is een handheld apparaat wat je eenvoudig overal meeneemt. Bijvoorbeeld het magazijn in om de stellingen te voorzien van een duidelijk letter label. De lettertape machine heeft een klein beeldscherm en een eigen toetsenbord en is voorzien van een accu of batterij. Dit zorgt ervoor dat je de lettertape printer overal mee naar toe kan nemen. Met een labelprinter druk je eenvoudig een verzendetiket af, welke je direct op de verzenddoos kan plakken.

Waarom labels maken?

labels maken

Zelf labels maken is snel, eenvoudig en handig. Er zijn diverse situaties waarbij een label goed van pas komt. Print bijvoorbeeld een label voor de adressering op de buitenkant van een verzenddos. Voor het maken van een labeletiket op kantoor, maar ook thuis voor op postpakketten. Ook kan je er eenvoudig barcodes op afdrukken of bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Alles wat je maar op een etiket wilt printen, ontwerp je vervolgens op de computer. Waarna je slechts met 1 klik de gemaakte label afdrukt op de labelprinter.

Enkele andere voordelen van labels maken zijn:

 • Gemakkelijk in gebruik.
 • Economische en efficiënt.
 • Afdrukken in verschillende kleuren labels.
 • Door thermisch printen besparen op inktpatronen.
 • Kan streepjescodes afdrukken.
 • Minimaal onderhoud nodig.
 • Weerbestendig thermisch printen.
 • Ruimtebesparende labelprinter.
  .

Wie gebruikt labels en etiketten

Iedereen kan profiteren van het gebruik van labels middels een labelprinter. Enkele van de vele manieren waar je labels en etiketten voor gebruikt zijn:

 • Vervaldata afdrukken op de buitenkant van dozen
 • Bedrijfslogo’s afdrukken op etiketten
 • Etiketteren van waarschuwingssymbolen of -borden
 • Adressering van verzenddozen of enveloppen.
 • Barcodes afdrukken.
  .

Wanneer Dymo labels of lettertapes gebruiken

dymo labels

Of het nu gaat om organiseren of verzenden van producten, Dymo labels en lettertapes zijn ontworpen om de klus snel en nauwkeurig te klaren. Dymo labels zijn bij Easypack verkrijgbaar in verschillende maten, welke je kan gebruiken voor de Dymo labelmaker. Eenvoudig en te allen tijde kan je een label maken voor op kantoor, voor webshop verpakkingsmaterialen, voor thuis of in industriële omgevingen.

Dymo label en lettertapes zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes. Voor iedere toepassing is er wel een geschikt label of lettertape beschikbaar. Dymo labels en lettertapes zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden duurzame oplossingen waar je ze nodig hebt. Je kan de labels en lettertapes bestellen in de online winkel van Easypack.

Lees het complete artikel Labels maken doe je eenvoudig zelf.

Meer weten over label en lettertape?

Easypack Verpakkingen kan je helpen met ee label of lettertape voor de Brother, Zebra en ook Dymo printer. Ook kan je terecht voor de Dymo lettertapes en Brother lettertapes. De label en lettertape printer zelf leveren wij niet. Een label zelf maken was nog nooit zo snel en eenvoudig.

Easypack is de specialist in verzenddozen en verpakkingsmaterialen voor bedrijven, webshops en particulieren. Mocht je nog vragen hebben over één van onze producten, bijvoorbeeld over de labels & etiketten, neem dan gerust contact op.

Wil je meer leuke nieuwtjes en informatie ontvangen over verzenddozen, labels, verzendzakken of andere producten? Houd dan ons Magazine Easypack in de gaten. Geregeld schrijven wij ook nieuwe blogs met nieuwtjes en informatie voor particulieren en bedrijven. Lees meer over het verschil tussen labels en etiketten.

Dit bericht is gepost in Labels. Bookmark de link.