Groot inkopen verpakkingsmateriaal webshops

verpakkingsmateriaal

Bestellen van verpakkingsmateriaal webshops in bulk

Handige tips voor het bestellen van verpakkingsmateriaal webshop in bulk. Heb jij de taak ervoor te zorgen dat de verpakkings- en verzendoperaties vlot en zonder onderbreking verlopen? Dan is het van cruciaal belang dat je jouw team voorziet van de materialen die ze nodig hebben om productief te zijn. Het is ook belangrijk om daarnaast de verzendkosten te beheersen. Groot inkopen van verpakkingsmateriaal webshop helpt je om zowel je operationele als je financiële doelen te bereiken.

Deze aanpak van inkopen stelt je ook in staat het aantal ‘to do’-punten op je lijst te verminderen. In plaats van wekelijks of maandelijks verpakkingsmateriaal te moeten bestellen, hoef je dat misschien maar eens per kwartaal of per half jaar te doen.

Opvulchips van schuim

Welke verzendmaterialen kan je groot inkopen?

Er zijn veel soorten verpakkings- en verzendmaterialen die je in grote hoeveelheden kunt kopen. We benoemen vier artikelen die een groot voordeel opleveren als je deze groot inkoopt als verpakkingsmateriaal webshop.

1. Verzenddozen groot inkopen

Buiten wat je aan transportkosten betaalt, zijn de kosten van verzenddozen waarschijnlijk één van je grootste uitgaven van verpakkingsmateriaal webshop. Een korting krijgen voor het groot inkopen van verzenddozen kan een aanzienlijke besparingen opleveren.

2. Opvulmateriaal voor verpakking

Als de voorwerpen die je per post of koerier laat bezorgen breekbaar zijn, wil je nooit beknibbelen op opvulmateriaal. Denk hierbij aan bubbelfolie of golfkarton. Door opvulmateriaal in de dozen te gebruiken worden schokken en stoten opgevangen, waardoor beschadigingen voorkomen worden. Een goede voorraad opvulmateriaal kan dan ook situaties voorkomen, waarin je zuinig probeert te doen met de laatste doos opvul chips, met alle gevolgen van dien. Voldoende opvulmateriaal in huis hebben is voor een webshop noodzakelijk.

verpakkingsmateriaal

3. Verpakkingstape

Het mooie van verpakkingstape, zoals het populaire PP arcyl tape, is dat het op rollen komt die in de opslag weinig plaats innemen. Hierdoor kun je een groot inkopen, waardoor je maandenlang ermee kan doen. En bovendien niet worstelt met waar je het verpakkingsmateriaal webshop moet opbergen. Verpakkingstape is onmisbaar voor het goed en snel sluiten van verzenddozen. Ook het gebruik van een verpakkingstape dispenser maakt een groot verschil in snelheid en efficiency.

4. Verzendlabels en etiketten

Labels van Dymo, Brother of Zebra zijn ideaal om te gebruiken als pakket verzendlabel. Heb je geen labelprinter bij de hand dan zijn A4 etiketten onmisbaar. Labels en etiketten kan je onder andere plakken op verzenddozen, enveloppen, brievenbusdoos, bubbel envelop, verzendzakken en meer.

Lees het complete artikel Groot inkopen verpakkingsmateriaal webshops op ons magazine.

Meer weten over groot inkopen van verpakkingsmateriaal webshop

Met de genoemde redenen en onmisbare items voor je e-commerce bedrijf, biedt groot inkopen van verpakkingsmateriaal webshop veel voordelen. Wil je meer weten over de bulkprijzen van bepaalde goederen van Easypack Verpakkingen? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Easypack is groothandel verpakkingsmateriaal en verzendmateriaal. Wij bieden dan ook een breed assortiment aan voor jouw webshop. Ben je op zoek naar kartonnen dozen, verzenddozen, Amerikaanse vouwdoos, gripzakjes, verzendkokers of verzendzakken? Dit vind je allemaal in de online winkel van Easypack Verpakkingen. Bij de producten staan de bulk aantallen met prijzen vernoemd. Mocht je nog vragen hebben, dan staat ons team specialisten verpakkingsmateriaal webshop voor je klaar.

Wil je meer leuke nieuwtjes en informatie ontvangen over verpakkingsmateriaal webshop zoals labels, opvulmateriaal, noppenfolie of andere producten? Houd dan ons Magazine Easypack in de gaten. Geregeld schrijven wij nieuwe blogs met nieuwtjes en informatie voor particulieren en bedrijven. Bijvoorbeeld over hoe etiketten een marketingtool zijn en verhoog klanttevredenheid met inpak materiaal.