gripzakjes

Gripzakjes zijn perfect voor het opbergen, beschermen, bewaren, verpakken of versturen van verschillende soorten producten. De zakjes zijn gemaakt van recyclebaar en doorzichtig LDPE-folie. De druksluiting van het gripzakje zorgt ervoor dat het zakje onbeperkt geopend en gesloten kan worden. Meer weten of direct gripzakjes kopen? Bekijk dan ons assortiment of lees hieronder verder.

Gripzakjes kopen

Bij Easypack Verpakkingen kunt u gripzakjes kopen en bestellen in verschillende maten. Het maakt niet uit of je veel, weinig, grote of kleine producten heeft, wij hebben de juist maat gripzakje voor je. In de zakjes kunt u verschillende producten verpakkingen zoals sieraden, postzegels, textiel, munten, visspullen, medicijnen, gereedschap en nog veel meer. De gripzakjes zijn voorzien van een ophangoog waardoor je ze eenvoudig kunt ophangen in de winkel, met of zonder product. Bovendien zorgt de afsluitbaarheid dat vocht, stof of vuil niet bij je producten kan komen.

Gripzakjes hebben onwijs veel toepassingen. Eigenlijk kunnen ze voor bijna alles gebruikt worden. Zo gebruiken bedrijven een gripzakje voor het verpakken van (kleine) producten. Maar niet alleen bedrijven gebruiken de zakjes. Ook particulieren gebruiken ze zakjes, onder andere bij het uitvoeren van hobby’s. Vaak worden de zakjes gebruikt door handels- en productiebedrijven. Zij doen dan kleine onderdelen die in bulk of bundel worden verkocht in een gripzakje, zoals schroeven.

Gripzakjes bestellen

Wil je gripzakjes bestellen? Dat doe je eenvoudig en snel bij Easypack Verpakkingen. Bij ons vind je al het verpakkingsmateriaal dat je maar nodig hebt, waaronder verzenddozen, opvulmateriaal en dus ook gripzakjes. Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd of een gripzakje voor je product geschikt is? Neem dan contact met ons op!