Etiketten inzetten voor je marketing doeleinden

Hoe etiketten een marketingtool zijn

Hoe kan je etiketten inzetten voor je marketing doeleinden? Het is belangrijk om de kracht van marketing en branding niet te vergeten. Marketingcampagnes zijn ronduit interessant, boeiend en zeer relevant voor je webshop. Sommige marketing ideeën zijn groots opgezet, terwijl andere eenvoudig maar elegant zijn. Een goed voorbeeld van een eenvoudige en effectieve marketing en branding is etikettering.

Aangepaste etiketten zijn een prachtige marketingtool, omdat ze passief en eenvoudig te herkennen zijn. Door een mooi aangepast etiket aan een verzenddoos of envelop toe te voegen, kan merkherinnering ontstaan die de relevantie van een merk in de samenleving verhoogt. Het zal ook beschouwd worden als het gezicht van de verpakking, want het is gemakkelijk door de klant te herkennen.

Door etiketten te printen op etiketvellen, kan je zelf bepalen wat je op het etiket afdrukt. Natuurlijk de adresgegevens van de ontvanger, maar ook je eigen logo en eventuele marketingleus.

Verpakkingsmateriaal uitkiezen voor de perfecte etiketten

Het juiste verpakkingsmateriaal uitkiezen kost tijd, maar verdien je weer dubbel en dwars terug. Kartonnen dozen lijken misschien een goedkoop doorsnee alledaags artikel, maar de waarheid gebiedt te zeggen dat ze dat niet zijn.

Het vinden van de juiste doos vergt veel onderzoek naar afmetingen, duurzaamheid en etiketten oppervlak. Vergeet daarbij ook niet de juiste verpakkingstape te onderzoeken. Verpakkingstape is net zo belangrijk om de kartonnen doos goed en stevig af te kunnen sluiten.

Papieren en kartonnen dozen staan erom bekend dat ze heel duurzaam zijn. Naast deze kenmerken zijn ze ook stevig en nog steviger als je verpakkingstape gebruikt om de doos goed te sluiten. Bovendien zijn kartonnen dozen ook nog eens herbruikbaar. Kies het juiste verpakkingsmateriaal en verzenddoos voor jouw webshop producten. Dit biedt niet alleen geschikte bescherming tegen schokken en stoten onderweg, maar biedt ook de nodige bescherming tegen de slordigheid van sommige postbezorgers.

Veilige sluiting met verpakkingstape

Kosten besparen

Het is ook belangrijk op te merken dat bedrijven veel voordeel kunnen halen uit etiketten, als het op kosten aankomt. Zoals al eerder vermeld zijn etiketten een fantastisch marketingmiddel, maar het is ook een geweldig kosteneffectief plan. Bedrijven kunnen gemakkelijk standaard kartonnen dozen gebruiken in plaats van dozenmakers te zoeken die voor hen aangepaste logo’s kunnen maken. Ondernemers kunnen daarbij hun zelfgemaakte en geprinte etiketten aanbrengen, terwijl ze op zoek gaan naar goede verzenddozen die hun uitgaven verminderen.

Easypack speelt in op deze duurzame en effectieve marketing doeleinden door de beste verpakkingsmaterialen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Shop online bij Easypack Verpakkingen naar kartonnen dozen, vouwdozen of Amerikaanse dozen en plak daar een zelf gemaakt etiket op. Etiketten kan je zelf ontwerpen en printen op de stickervellen. Of gebruik Dymo of Brother labels die je via een labelprinter eenvoudig afdrukt. Kosteneffectief en marketinggericht. Ook voor kleinere webshops is dit een effectieve manier van hoe je verpakkingsmateriaal functioneel inzet voor je marketing doeleinden.

Etiketten online kopen

Het is belangrijk te onthouden dat etiketten en verpakkingstapes belangrijke onderdelen zijn van de verpakkingsindustrie. Verpakkingstape is een geweldig middel om je pakketjes veilig af te sluiten. Het zorgt ervoor dat dozen tijdens het vervoer niet zomaar opengaan, Hierdoor komt je verpakking en inhoud onbeschadigd aan. Etiketten voorzien van een adres zorgen ervoor dat het pakket op de plaats van bestemming. Daarnaast zijn etiketten een goedkoop en doelgerichte marketingtool voor je branding en merkbekendheid. Je kan de etiketten online kopen bij Easypack Verpakkingen. 

Mocht je meer informatie willen over de etiketten of andere verzendmaterialen die Easypack aanbiedt? Neem dan gerust contact met ons gespecialiseerde team op. Wil je meer leuke nieuwtjes en informatie ontvangen over labels etiketten, verzenddozen, verzendzakken, verpakkingstape of andere producten? Houd dan ons Magazine Easypack in de gaten. Geregeld schrijven wij nieuwe blogs met nieuwtjes en informatie voor particulieren en bedrijven. Zoals waarom en welke verzenddozen gebruiken. Lees het hele artikel Hoe etiketten een marketingtool zijn op ons magazine.

Dit bericht is gepost in Labels. Bookmark de link.