Paklijst enveloppen

Toont alle 9 resultaten

Paklijst enveloppen toepassen

Er zijn vele verschillende doeleinden voor het gebruik van paklijst enveloppen. Zo kun je ze gebruiken voor het versturen van vrachtbrieven, pakbonnen, paklijsten en facturen aan de buitenkant van een verpakking. Paklijst enveloppen wordt ook wel een documenthoes of pakbon enveloppen genoemd. Deze pakbon enveloppen zorgen ervoor dat de inhoud, wat vaak bestaat uit belangrijke documenten, wordt afgesloten waardoor vuil, vocht, regen en kou geen schade kunnen veroorzaken. Dit maakt paklijst enveloppen onmisbaar bij het verzenden van producten.

Paklijst enveloppen in verschillende formaten

Ben jij nog op zoek naar dit soort paklijst enveloppen van hoge kwaliteit? Kijk dan eens in het assortiment van Easypack Verpakkingen. Hier kun je ze voordelig en in verschillende formaten bestellen! Zo is er bijvoorbeeld een paklijst envelop A5paklijst envelop A6 of Din Lang formaat. Je kunt ook bij Easypack terecht voor paklijst enveloppen met ‘documents enclosed’ vermelding erop. Zo is er altijd een paklijst envelop in het door jou gewenste formaat.

Hoe werkt een paklijst envelop?

Een paklijst envelop is heel gemakkelijk te vullen en bevestigen. Het vullen doet je door de plaklaag los te trekken. Vervolgens schuif je de paklijst in de paklijst envelop, gewoon zoals je dat bij andere enveloppen gewend bent. Tot slot plak je de envelop weer dicht. Dit kan met de zelfklevende plakstrip die op de envelop is bevestigd.

Bevestig de paklijst envelop op jouw verzendverpakkingen
Haal nu de bescherming van de klevende laag aan de rugzijde van de envelop af. Nu kan je de documenthoes op de verzendverpakking, zoals een verzenddoos, verzendzak of ander verpakkingsmateriaal plakken.

Paklijst enveloppen plakken op vrijwel iedere ondergrond. De hechting is dan permanent. De meeste paklijst enveloppen zijn gemaakt van het zogeheten ‘Low Density Polypropyle (LDPE)’. Dit is een soort plastic met de belangrijkste eigenschappen dat het transparant, helder en stevig is. Hierdoor blijven de verzendpapieren droog, goed afleesbaar en is het zelfs mogelijk barcodes te scannen. Je paklijst hoeft tijdens het transportproces dus niet meer uit de envelop worden gehaald.

Paklijst enveloppen kopen in online shop Easypack

Paklijst enveloppen bestel je eenvoudig en snel bij Easypack Verpakkingen. Bestel je paklijst enveloppen mee met andere benodigde verpakkingsmaterialen zodat je direct de producten kunt verzenden. Bij Easypack Verpakkingen kun je ook terecht voor andere verpakkingsoplossingen. Bekijk ons complete assortiment aan verzendenveloppen en verzendlabels.

Heb je nog vragen over de paklijst enveloppen in ons assortiment of ben je benieuwd naar de andere producten van EasyPack Verpakkingen? Neem dan een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.