Paklijst enveloppen

Toont alle 9 resultaten

Met paklijstenveloppen kunt u eenvoudig uw factuur of pakbon toevoegen aan bestellingen. Bij Easypack Verpakkingen hebben wij verschillende formaten paklijst enveloppen in het assortiment. Meer weten over paklijstenveloppen? Lees dan hieronder verder of bekijk ons assortiment.

Toepassingen paklijstenveloppen

Er vele verschillende doeleinden voor het gebruik van paklijstenveloppen. Zo kunt u ze gebruiken voor het versturen van vrachtbrieven, pakbonnen, paklijsten en facturen aan de buitenkant van een verpakking. Een paklijstenvelop wordt ook wel een documenthoes genoemd. Deze hoes zorgt ervoor dat de inhoud wordt afgesloten waardoor vuil, vocht, regen en kou geen invloed hebben. Dit zorgt ervoor dat de documenten veilig en heel de bestemmingsplaats bereiken. De paklijstenveloppen zijn van essentieel belang tijdens het verzendproces.

Werking paklijstenvelop

Een paklijstenvelop is heel gemakkelijk te vullen en bevestigen. Het vullen doet u door de plaklaag los te trekken van de envelop klep. Vervolgens schuift u de paklijst in de envelop en plakt u deze weer dicht. Haal nu de bescherming van de klevende laag aan de rugzijde. Nu kunt u de documenthoes op de verzendverpakking, zoals een verzenddoos, verzendzak of ander verpakkingsmateriaal plakken. Paklijstenveloppen plakken op vrijwel iedere ondergrond en zijn bovendien niet meer los te trekken zonder beschadiging. De meeste paklijstenveloppen zijn gemaakt van het zogeheten ‘Low Density Polypropyle (LDDP)’. Dit is een soort plastic met de belangrijkste eigenschappen dat het transparant, helder en stevig is. Dankzij deze eigenschappen blijven de verzendpapieren droog, goed afleesbaar en is het zelfs mogelijk barcodes te scannen. Uw paklijst hoeft tijdens het transportproces dus niet meer uit de envelop worden gehaald. Paklijstenveloppen zijn dus ideaal voor het toevoegen van documenten aan verpakkingsmateriaal aan de buitenkant.

Paklijstenveloppen bestellen

Paklijstenveloppen bestellen kunt u eenvoudig en snel doen bij Easypack Verpakkingen. Bestel uw documenthoezen mee met het andere verpakkingsmateriaal zodat u direct uw producten kunt verzenden op een veilige manier. Ook paklijstenveloppen besteld u natuurlijk bij Easypack Verpakkingen.