Paklijst enveloppen

Toont alle 9 resultaten

Paklijstenveloppen toepassen

Er vele verschillende doeleinden voor het gebruik van paklijstenveloppen. Zo kunt u ze gebruiken voor het versturen van vrachtbrieven, pakbonnen, paklijsten en facturen aan de buitenkant van een verpakking. Paklijst enveloppen wordt ook wel een documenthoes en pakbon enveloppen genoemd. Deze pakbon enveloppen zorgen ervoor dat de inhoud wordt afgesloten waardoor vuil, vocht, regen en kou geen invloed hebben. De paklijstenveloppen zorgt ervoor dat de documenten veilig en heel de bestemmingsplaats bereiken. De paklijstenveloppen zijn van essentieel belang tijdens het verzendproces.

Werking paklijstenvelop

Een paklijstenvelop is heel gemakkelijk te vullen en bevestigen. Het vullen doet je door de plaklaag los te trekken van de pakbon envelop klep. Vervolgens schuif je de paklijst in de paklijstenvelop en plakt u deze weer dicht.

Haal nu de bescherming van de klevende laag aan de rugzijde van de envelop af. Nu kan je de documenthoes op de verzendverpakking, zoals een verzenddoos, verzendzak of ander verpakkingsmateriaal plakken.

Paklijstenveloppen plakken op vrijwel iedere ondergrond en zijn bovendien niet meer los te trekken zonder beschadiging. De meeste paklijstenveloppen zijn gemaakt van het zogeheten ‘Low Density Polypropyle (LDDP)’. Dit is een soort plastic met de belangrijkste eigenschappen dat het transparant, helder en stevig is.

Dankzij deze eigenschappen blijven de verzendpapieren droog, goed afleesbaar en is het zelfs mogelijk barcodes te scannen. Je paklijst hoeft tijdens het transportproces dus niet meer uit de envelop worden gehaald. paklijst enveloppen zijn dus ideaal voor het toevoegen van documenten aan verpakkingsmateriaal aan de buitenkant.

Paklijst enveloppen bestellen

Paklijst enveloppen bestellen kan je eenvoudig en snel doen bij Easypack Verpakkingen. Bestel je documenthoezen of pakbon enveloppen mee met het andere verpakkingsmateriaal zodat je direct de producten kunt verzenden op een veilige manier. Ook paklijstenveloppen bestel je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen.

Eenvoudig en voordelig paklijstenveloppen of pakbon enveloppen bestellen? Easypack Verpakkingen is dan de plek waar je moet zijn. Bij ons vind je een divers assortiment met verschillende maten paklijst enveloppen enveloppen.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij onze verschillende verpakkingsmateriaal kan je eenvoudig de producten verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoosverzendkokerverzendzakken, bubbelfolietape dispenserbubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je het het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.