Enig resultaat

Uitverkocht

BEKIJKEN

kartonnen enveloppen kopen

Webwinkels zijn de grootste gebruikers van enveloppen van karton. De enveloppen karton bieden een uitstekende bescherming tegen het beschadigen van producten. De kartonnen enveloppen zijn gemaakt van extra stevig karton. Dit maakt het lastig om ze te buigen waardoor producten zouden kunnen beschadigen.

Een kartonnen envelop is uitermate geschikt voor het versturen van boeken, folders, stickervellen, kaarten en nog meer producten waar geen vouwen in mogen komen.

Rondom de enveloppen zitten vouwlijnen om makkelijker wat dikkere producten in de envelop te doen. De kartonnen enveloppen zijn eenvoudig af te sluiten dankzij de zelfklevende strip aan de bovenzijde.

De extra stevige enveloppen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor is er voor vele producten wel een envelop van karton te vinden. Er zijn ook enveloppen die te gebruiken zijn als brievenbuspost. Hierdoor voorkom je hoge verzendkosten en hoeven jouw klanten ook niet thuis te blijven om uw pakketje te ontvangen. PostNL heeft als maximale afmeting 38 x 26,5 x 3,2 cm voor brievenbuspost.

Kartonnen envelop bestellen

Eenvoudig en snel je kartonnen enveloppen bestellen? Dit doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Heb je producten in ons assortiment gezien waarvan je graag grotere of juist kleinere hoeveelheden wilt bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Kartonnen enveloppen? Natuurlijk bij Easypack Verpakkingen!

Bij Easypack Verpakkingen kun je eenvoudig online kartonnen enveloppen bestellen. In ons assortiment hebben we diverse formaten enveloppen van karton. Deze zijn zeer geschikt om uw producten veilig mee te verzenden. Bekijk ons kartonnen enveloppen assortiment.

Verzenddozen kopen in online shop Easypack

Verzenddozen kopen doe je natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Dankzij onze verschillende verpakkingsmateriaal kan je eenvoudig de producten verzenden naar jouw klanten. Bij Easypack Verpakkingen vind je verschillende verzenddozen en verpakkingsmateriaal zoals de luchtkussen enveloppen, brievenbusdoosverzendkokerverzendzakken, bubbelfolietape dispenserbubbelenvelop en een postdoos. Met al deze type dozen en verzendmateriaal kan je goederen veilig verzenden. Bekijk ons complete assortiment verzenddozen en enveloppen. Verzenddoos en verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je het het vertrouwde adres van de groothandel verpakkingsmateriaal Easypack.

Voor de beste bescherming van je goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig, zoals bubbelfolie, golfkarton of schuimkussentjes.