Enig resultaat

Bij Easypack Verpakkingen kun je eenvoudig online kartonnen enveloppen bestellen. In ons assortiment hebben we diverse formaten enveloppen van karton. Deze zijn zeer geschikt om uw producten veilig mee te verzenden. Bekijk ons kartonnen enveloppen assortiment of lees hieronder meer.

Envelop van karton kopen

Webwinkels zijn de grootste gebruikers van enveloppen van karton. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen het beschadigen van producten. De kartonnen enveloppen zijn gemaakt van stevig karton. Dit maakt het lastig om ze te buigen waardoor producten zouden kunnen beschadigen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het versturen van boeken, folders, stickervellen, kaarten en nog meer producten waar geen vouwen in mogen komen. Rondom de enveloppen zitten vouwlijnen om makkelijker wat dikkere producten in de envelop te doen. De kartonnen enveloppen zijn eenvoudig af te sluiten dankzij de zelfklevende strip aan de bovenzijde. De kartonnen enveloppen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor is er voor vele producten wel een envelop van karton te vinden. Er zijn ook enveloppen die te gebruiken zijn als brievenbuspost. Hierdoor voorkomt u hoge verzendkosten en hoeven uw klanten ook niet thuis te blijven om uw pakketje te ontvangen. PostNL heeft als maximale afmeting 38 x 26,5 x 3,2 cm voor brievenbuspost.

Kartonnen enveloppen bestellen

Eenvoudig en snel uw kartonnen enveloppen bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Heeft u producten in ons assortiment gezien waarvan u graag grotere of juist kleinere hoeveelheden wilt bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Kartonnen enveloppen? Natuurlijk bij Easypack Verpakkingen!