enveloppen

Bij Easypack Verpakkingen kunt u enveloppen kopen en bestellen om al uw producten in te verzenden. U vindt in ons assortiment diverse soorten en maten. Door te kiezen voor enveloppen van Easypack Verpakkingen weet u zeker dat uw producten veilig verzonden worden. Bekijk ons aanbod enveloppen of lees hieronder meer over de verschillende soorten.

Enveloppen bestellen

Enveloppen bestellen gebeurt nog steeds erg veel. Ondanks dat veel zaken tegenwoordig via het internet gebeuren, zijn luchtkussen enveloppen, bubbeltjes enveloppen, kartonnen enveloppen en paklijstenveloppen nog steeds zeer belangrijk. Dit soort enveloppen zijn dankzij de groei en populariteit van internetwinkels alleen maar belangrijker geworden. Bovendien is de kwaliteit erg belangrijk omdat de producten wel op de juiste manier en in z’n geheel bij de klanten moeten aankomen. 

Als u enveloppen gaat kopen is het natuurlijk belangrijk dat zij uw producten goed beschermen tijdens het verzendproces. Voor verschillende producten hebben wij ook verschillende enveloppen om te bestellen, niet ieder product heeft natuurlijk hetzelfde nodig.

Verschillende enveloppen kopen

Bij Easypack Verpakkingen kunt u verschillende enveloppen kopen. Weet u niet goed welke enveloppen u nodig heeft? Hieronder geven wij wat meer informatie per type envelop zodat u zeker weet dat u de juiste gaat bestellen.

Onze luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een handige plakstrip waarmee u eenvoudig, snel en veilig de envelop afsluit. De stevige papieren buitenkant is zo ontwikkeld dat u er eenvoudig een label op kunt plakken of een adres erop kunt schrijven. Aan de binnenzijde zit er luchtkussenfolie om de producten goed te beschermen tijdens het verzendproces. De kartonnen enveloppen worden veelal gebruikt door webshops. Deze zijn namelijk sterk en bieden een goede bescherming tegen het beschadigen en/of breken van kwetsbare producten. De enveloppen zijn gemaakt van steviger karton zodat ze lastig te buigen zijn. Ze zijn dus ideaal voor het verzenden van producten waar geen vouwen in mogen komen. Paklijstenveloppen zijn een professionele manier om een factuur of pakbon toe te voegen aan verpakkingsmaterialen zoals verzenddozen, enveloppen en verzendzakken. Dankzij een paklijstenvelop toont u aan de klant dat u graag wat extra moeite doet voor uw klanten.

Enveloppen bestellen bij Easypack Verpakkingen

Eenvoudig enveloppen bestellen doet u natuurlijk bij Easypack Verpakkingen. Bij ons vindt u voor ieder product een bijpassende envelop en anders hebben wij de juiste verzendzak of verzenddoos. Wilt u meer weten over de producten of vragen over het bestellen in grote of juist kleine aantallen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.