Brievenbusdoos is de goedkope verpakking

Brievenbusdoos

Hoe de brievenbusdoos de verpakking van de toekomst is

De brievenbusdoos opent nieuwe deuren voor webshops. Een gemakkelijke en eenvoudige bezorging kan het verschil maken of breken voor e-commerce bedrijven. Niets frustreert klanten meer dan een ‘sorry dat we je gemist hebben’ kaart op de deurmat – ze zien veel liever hun pakje daar liggen!

De juiste verpakking kan dit oplossen, namelijk de brievenbusdoos. In plaats van middelen te verspillen aan overdadige verpakkingen en klanten te dwingen naar het plaatselijke depot te gaan om hun gemiste pakje op te halen, kunnen webshops hun klanten verblijden met kleine, op hun doel afgestemde verpakkingen, de brievenbusdoos.

Brievenbusdozen openen nieuwe deuren voor webshops

Brievenbusdoosje

Gewoontes en levensstijlen van consumenten veranderen voortdurend. De detailhandel moet deze veranderingen onderkennen en erop reageren, niemand meer dan online winkels. Nu we na de vakantie weer aan het werk gaan, hebben we niet langer de luxe om thuis te zijn om onze leveringen in ontvangst te nemen.

Tijdens de Corona-periode zijn we er zo aan gewend geraakt om onze bezorgers wekelijks te zien. Nu staan we opnieuw voor keuzes over onze ‘veilige plaatsen’ en daarmee ook voor het vooruitzicht van vermiste en verloren pakketjes. Dus wat is het antwoord? Hoe kunnen we allemaal ‘thuis’ zijn als we in feite ‘buiten de deur’ zijn?

Aanschaf- en verzendkosten van brievenbuspakje

Er is nog meer goed nieuws over ons budgetvriendelijke brievenbuspakje. Ze zijn te koop in kleine verpakkingseenheden van slechts 50 of 100 stuks. De kleinste maten zijn in bundels van 100 stuks verkrijgbaar en de 2 grootste maten (brievenbusdoos A4 en A4+) in bundels van 50 stuks. Ook bieden wij een aantrekkelijke staffelkorting aan bij aanschaf een grote hoeveelheid brievenbusdozen. Bovendien kan je de afmeting van het brievenbuspakje helemaal op de te verzenden goederen afstemmen.

De brievenbusdozen A4 formaat zijn de meest verkochte, maar ook andere formaten bieden wij aan. Namelijk A6, A5, A4+ en A4 brievenbusdozen.

Je verzendt een brievenbuspakje al vanaf € 4,10. Het is een flexibele verzendmethode, aangezien de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Bovendien wordt het DHL, DPD of PostNL brievenbuspakje de volgende werkdag al bezorgd.

Online brievenbusdozen kopen?

Brievenbusdoos

Brievenbusdozen kopen kan je heel eenvoudig en snel online doen bij Easypack Verpakkingen. Indien je voor 17.00 uur je bestelling plaatst, dan worden je brievenbuspakjes nog dezelfde werkdag verzonden. Wij leveren aan zowel bedrijven, webshops en particulieren.

Easypack is de groothandel verpakkingsmateriaal, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt voor de verzending van een pakket of envelop. Niet alleen bieden wij verzenddozen en postdozen aan, maar ook labels, etiketten, verzendzakken en gripzakjes. Bescherm je producten met opvulmateriaal, zoals noppenfolie en bubbeltjesplastic.

Wil je meer weten over de typen verzenddozen of andere producten? Zoals onze brievenbusdoos? Van goedkope verzenddozen tot handige verzendkokers en brievenbusdoos. Neem contact op met Easypack, de specialist in verzenddozen en verpakkingsmaterialen.

Wil je meer leuke nieuwtjes en informatie ontvangen over verzenddozen, labels, verzendzakken of andere producten? Houd dan ons Magazine Easypack in de gaten. Geregeld schrijven wij nieuwe blogs met nieuwtjes en informatie voor particulieren en webshops.

Lees het hele artikel Brievenbusdoos is de goedkope verpakking op ons magazine.