Opvulmateriaal

Enig resultaat

Doos 175 L
Uitverkocht

BEKIJKEN

Met opvulmateriaal van bijvoorbeeld schuim kunt u dozen voor verzending opvullen. Goederen die heen en weer kunnen slingeren in hun verpakking kunnen namelijk makkelijker beschadigd raken. Door opvulmateriaal in de dozen te gebruiken worden schokken en stoten opgevangen waardoor beschadigingen voorkomt. Met onder andere schuim opvulmateriaal biedt u extra bescherming voor de te verzenden producten. Meer weten over ons opvulmateriaal? Lees dan hieronder verder of bekijk direct ons assortiment.

Soorten opvulmateriaal voor verpakking

Er zijn verschillende soorten opvulmateriaal voor verpakkingen. Zo hebben wij ook bubbelfolie en golfkarton in ons assortiment. Maar toch is opvulmateriaal van schuim een van de meest gebruikte opvulmaterialen. Dit komt dat de schuimkussentjes snel de lege ruimte naast de producten in het verpakkingsmateriaal opvullen. Hierdoor blijven de goederen beter op in hun plek. Bubbelfolie wordt vaker gebruikt om producten zelf mee te omwikkelen. Voor optimale bescherming kunt u natuurlijk ook bubbelfolie gebruiken om de producten te omwikkelen en vervolgens de verpakking te vullen met opvulmateriaal van schuim. Golfkarton kan ook gebruikt worden als opvulmateriaal maar dit gaat minder eenvoudig in de kleinere ruimtes dan de schuimkussens. Wel is golfkarton als opvulmateriaal milieuvriendelijker omdat het gemakkelijker te recyclen is.

Opvulmateriaal in dozen kan diverse functies hebben. De eerste waar u waarschijnlijk aan denkt is ervoor zorgen dat de goederen niet kunnen schuiven in het verpakkingsmateriaal. Maar andere functies zijn het voorkomen van tegen elkaar aan schuren van meerdere producten en het opvangen van schokken.

Opvulmateriaal bij Easypack Verpakkingen

Bij Easypack Verpakkingen vindt u divers opvulmateriaal van schuim voor in dozen en verpakkingen maar ook speciaal karton voor het opvullen van loze ruimte in de verpakkingen. Met opvulmaterialen beschermt u de producten tijdens het verzendproces van binnen het verpakkingsmateriaal. De verzenddoos, brievenbusdoos of verzendzak is ter bescherming van de buitenkant. De stevige verzenddozen in combinatie met goed opvulmateriaal zorgt ervoor dat u zo goed als zeker bent dat uw producten onbeschadigd aankomen bij uw klanten, daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Heeft u nog vragen welk opvulmateriaal het beste voor uw situatie is? Easypack Verpakkingen staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op of geef uw bestelling door.