Zijbalk laten zien

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Golfkarton kopen? Het is een product dat sterk maar licht is. Daarnaast is het ook nog eens een milieubewuste keuze omdat golfkarton doorgaans gemaakt wordt van gerecycled papier. Het past dus perfect in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Bij Easypack Verpakkingen vindt u golfkarton op rol. Dit kunt u gebruiken om uw producten te beschermen tegen schokken en vallen. Bekijk ons assortiment om golfkarton te kopen of lees hieronder meer over het karton.

Golfkarton op rol

Golfkarton op rol (ook wel ribbelkarton genoemd) wordt doorgaans gebruikt voor het verpakken en beschermen van goederen tijdens opslag en transport. Door de golven in het karton biedt het een goede bescherming tegen schokken, stoten en krassen. Bovendien is het flexibel waardoor het praktisch in gebruik is. Helaas kent golfkarton niet alleen maar voordelen. Eigenlijk heeft het maar één echt nadeel en dat is dat het niet bestand is tegen water. Maar dat is overbrugbaar als u de andere voordelen ziet.

Golfkarton is het meest gebruikte verpakkingsmateriaal. De meeste, zo niet alle, brievenbusdozen en verzenddozen zijn gemaakt van dit karton. In totaal wordt er in Nederland per jaar meer dan een miljard vierkante meter golfkarton gemaakt. Vooral dankzij de opkomst van webshops, online winkelen en het thuisbezorgen van producten wat hierbij hoort heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar golfkarton erg is gestegen. Naast dat het karton voor groot gedeelte van gerecycled papier is gemaakt, zorgt het lage gewicht dat er voor het transport van het karton minder uitstoot nodig is. Het is dus nog duurzamer dan in eerste instantie gedacht.

Golfkarton op rol kopen

Golfkarton op rol kopen doet u natuurlijk bij Easypack Verpakkingen, te samen met al uw andere verpakkingsmaterialen. Easypack Verpakkingen is de online winkel voor al uw verpakkingsmateriaal. Bestel uw golfkarton op rol en al uw andere verpakkingsmaterialen eenvoudig op één plek.