Bubbelfolie

Toont alle 4 resultaten

100cm
Uitverkocht

BEKIJKEN

100cm
Uitverkocht

BEKIJKEN

50cm
Uitverkocht

BEKIJKEN

50cm
Uitverkocht

BEKIJKEN

Bubbelfolie of bubbelplastic kopen? Het bubbelplastic wordt gebruikt om kwetsbare producten tijdens het verzendproces ter bescherming. De bubbelfolie op rol van Easypack Verpakkingen is gemaakt van beschermingsmateriaal dat flexibel is. Bovendien heeft het ook een hoge beschermingswaarde. Meer weten over bubbelfolie en het gebruik hiervan? Lees dan hieronder verder.

Wat is bubbelfolie?

Bubbelfolie is een van de vaakst gebruikte bescherming- en verpakkingsmaterialen. De folie is doorzichtig met heel veel kamertjes waar lucht in zit. Hierom wordt het ook wel luchtkussenfolie genoemd. De folie is erg flexibel en biedt naast een hoge beschermingswaarde ook een hoge isolatiewaarde waardoor het voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. De bubbelfolie wordt gebruikt in diverse branches, van de meubelbranche tot aan de houtbewerkingsindustrie en bij verhuizingen.

Bubbelplastic kopen kan in verschillende diktes maar ook verschillende afmetingen. De meest voorkomende breedtes variëren tussen de 50 cm tot zelfs 200 cm. De meest voorkomende lengte van een bubbelfolie op rol is 100 meter. Maar dit kan ook anders zijn, dit staat dan duidelijk aangegeven. Easypack Verpakkingen probeert zo veel mogelijk verspilling tegen te gaan. Heeft u de noppenfolie maar eenmalig nodig? Dan adviseren wij om eerst te bepalen hoeveel u nodig heeft. Dit voorkomt dat er bubbelfolie wordt verspild wat natuurlijk beter is voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Bubbelplastic als beschermingsmateriaal

De toepassing van noppenfolie, ofwel bubbelfolie, die het meeste voorkomt is het beschermen van kwetsbare producten. Alle kussentjes met lucht werken als een soort schokdemper die breekbare goederen beschermen tegen onder andere schokken en krassen. Het zijn een soort mini airbags die trillingen en schokken kunnen opvangen. De bubbelfolie op rol is uitermate geschikt voor het verpakken en beschermen van vele diverse producten zoals servies, glas, keramiek, spiegels, schilderen en vele andere kwetsbare goederen. Dankzij de flexibiliteit van de bubbelfolie is het ook ideaal voor het beschermen van onregelmatig gevormde objecten.

Bubbelfolie op rol kopen bij Easypack Verpakkingen

Bubbelfolie op rol kopen doet u eenvoudig en snel bij Easypack Verpakkingen. Naast de losse bubbelplastic op rol hebben wij ook luchtkussenenveloppen waarin al noppenfolie is verwerkt voor de bescherming van de producten in de envelop. Zo hoeft u geen losse enveloppen en bubbelfolie meer te kopen. Heeft u grotere hoeveelheden nodig vanwege de grote producten die u koopt? Dan kunt u de bubbelfolie op rol kopen. Let hierbij wel goed op het formaat en of de noppenfolie breed genoeg is. Heeft u nog vragen over de bubbelfolie? Neem dan contact op met Easypack Verpakkingen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.