Bescherming

Voor de beste bescherming van uw goederen tijdens het transportproces zijn er verschillende mogelijkheden bij Easypack Verpakkingen. Soms is het gebruik van de juist brievenbusdoos, verzenddoos of verzendzak niet voldoende om het product te beschermen. In sommige gevallen is opvulmateriaal als extra bescherming nodig. Meer weten? Lees dan verder.

Extra bescherming dankzij opvul- en beschermingsmateriaal

Breekbare, delicate en dure producten vragen om extra bescherming tijdens het verzendproces. Bij Easypack Verpakkingen bestelt u naast verpakkingsmateriaal ook eenvoudig en snel beschermingsmateriaal. Zo hebben we soepele bubbelfolie om rond producten te wikkelen maar ook opvulmateriaal van schuim of golfkarton voor het extra opvullen van dozen. Door de verzenddozen verder te vullen met bescherming voorkomt u dat het product kan gaan schuiven en daardoor beschadigen. Voor het verzenden van kleinere producten hebben we ook luchtkussen enveloppen waarin dus al bescherming aanwezig is in de vorm van luchtkussenfolie.

Soorten bescherming

Bij Easypack Verpakkingen vindt u drie soorten bescherming die u kunt toevoegen aan uw verpakkingsmateriaal. Hieronder leest u wat meer over de soorten beschermingsmateriaal.

Bubbelfolie (ook noppenfolie, luchtkussenfolie of bubbeltjesfolie genoemd) is perfect ter bescherming van diverse producten gedurende het verzendproces. Er zijn namelijk ook producten die niet genoeg hebben alleen een stevige verpakking. De bubbelfolie beschermt de goederen tegen schokken en vallen. Ook golfkarton beschermt uw goederen tegen schokken en vallen. De golven van het karton zorgen dat de schokken opvangen. Het karton houdt uw producten netjes op hun plek in de verzenddozen gedurende het verzendproces. Daarnaast kan het golfkarton ook worden gebruikt om verschillende producten in één doos van elkaar te scheiden. Het opvulmateriaal, zoals schuimkorrels, wordt vaak gebruikt voor het opvullen van verpakkingsmateriaal en ter bescherming van de producten. Doordat de schuimkorrels de holle ruimtes opvullen worden de producten beter op hun plaats gehouden.

Bescherming bestellen

Bescherming voor uw goederen voor het verzendproces bestelt u eenvoudig bij Easypack Verpakkingen. Heeft u vragen wat het beste beschermingsmateriaal voor uw producten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over welke bescherming u het beste kunt aanschaffen.