Afmetingen Brievenbuspakketten

Brievenbus pakket afmetingen

Afmeting brievenbuspakketten

Brievenbuspakketten zijn de perfecte oplossing voor het verzenden van kleine producten. Denk bijvoorbeeld aan documenten, boeken, sieraden en foto’s. Hiermee bespaar je veel verzendkosten. Een brievenbuspakket wordt ook wel brievenbus doosje genoemd. De brievenbuspakketten zijn vrij eenvoudig en snel in elkaar te vouwen. Hiermee ben je verzekerd van een veilige en professionele verzending van jouw producten. Het pakketje kan je eenvoudig afsluiten met de vaste insteekklep en met een stukje tape. Brievenbusdoosjes worden vaak in combinatie met bubbelenveloppen gebruikt voor extra bescherming, of om meerdere losse producten samen te voegen. De afmeting brievenbuspakketten zijn in maat S en M al te koop vanaf 100 stuks, en in maat L en XL vanaf 50 stuks. Het maakt hierbij niet uit of het voor zakelijk of particulier gebruik is.

De formaten

De brievenbuspakketten zijn opgedeeld in 4 verschillende formaten (S, M, L en XL). Om je even een goed beeld te geven van de formaten kun je door middel van een A4’tje een beetje kijken welk pakket het beste bij je past. Als voorbeeld gebruiken we even een boek. Een gemiddeld formaat van een boek is ongeveer tussen de 20 a 25 centimeter. Hiervoor zou je dus een brievenbuspakketje in de maat M of L nodig hebben, afhankelijk van de breedte van het boek. Houd ook rekening met de dikte van het boek, deze kan niet hoger zijn dan 28 mm.

Afmetingen brievenbuspakket

Afmetingen van brievenbuspakketten

Brievenbuspakket (S) heeft de volgende afmetingen: de lengte 180 x de breedte 115 x de hoogte 28 mm (A6). Het gewicht van het pakket is 34 gram per stuk.
Brievenbuspakket (M) heeft de volgende afmetingen: de lengte 255 x de breedte 160 x de hoogte 28 mm (A5). Het gewicht van het pakket is 55 gram per stuk.
Brievenbuspakket (L) heeft de volgende afmetingen: de lengte 299 x de breedte 213 x de hoogte 28 mm (A4). Het gewicht van het pakket is 80 gram per stuk.
Brievenbuspakket (XL) heeft de volgende afmetingen: de lengte 350 x de breedte 250 x de hoogte 28 mm (A4+). Het gewicht van het pakket is 101 gram per stuk.

De prijzen van een brievenbuspakket

De prijzen die wij hanteren op onze website zijn afhankelijk per maat gebaseerd op 100 of 50 stuks. Hoe kleiner het formaat hoe goedkoper het product is.

Brievenbuspakket (S) kost €16,00 per 100 stuks. Wordt er meer afgenomen dan daalt de prijs tot wel €14,25 per 100 stuks.
Brievenbuspakket (M) kost €24,00 per 100 stuks. Bij dit product kan de prijs per 100 stuks dalen tot wel €22,75.
Brievenbuspakket (L) kost €18,00 per 50 stuks. Bij dit product kan de prijs per 50 stuks dalen tot wel €14,00.
Brievenbuspakket (XL) kost €20,00 per 50 stuks. Bij dit product kan de prijs per 50 stuks dalen tot wel €17,00. Dit is tevens ook de maximale afmeting voor een brievenbuspakket.

De prijzen van de brievenbuspakketten kunnen fluctueren. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Kwaliteitsgarantie / extra informatie

Het brievenbuspakket is van hoge kwaliteit. Dit komt doordat het is gemaakt van stevig E-golf karton. Hierdoor zal het pakketje niet gemakkelijk beschadigen en zal de inhoud van het pakket intact blijven. De kleur van het pakket is wit.

Voordelen brievenbuspakket

✔️ Het past door de brievenbus.
✔️ Laag gewicht dus weinig verzendkosten.
✔️ Je hoeft zelf niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.
✔️ Stevig golfkarton AAA+ kwaliteit.
✔️ Levering inclusief klepsluiting en met zelfklevende sluiting.

Benieuwd welke afmeting brievenbuspakket je nodig hebt voor het verzenden van jouw items? Neem gerust contact op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.