7 voordelen van postdozen

postdozen

Wat zijn de voordelen van postdozen?

Postdozen bieden webshops heel veel voordelen. Postdozen zijn tegenwoordig overal in de e-commerce te vinden. Als je erover denkt om deze verzenddozen te gebruiken voor je webshop, heb je alle beschikbare informatie nodig om een weloverwogen beslissing te nemen. Er zijn zeven voordelen aan het gebruik van postdozen voor je bedrijf – dus laten we beginnen.

Wat is een postdoos?

wat is een postdoos

Een postdoos is een doos gemaakt van golfkarton en is verkrijgbaar in diverse maten. Een postdoos beschermt de inhoud tijdens het verzendproces. Deze dozen vereisen geen externe verpakkingselementen die de kosten verhogen en het gemak verminderen. De postdoos is voorzien van een handige insteekklep, waardoor deze eenvoudig afsluit. Gebruik acryl tape om de doos vervolgens veilig af te sluiten, zodat deze niet openspringt tijdens het transport.

Voordelen van postnl postdozen voor webshops

Het blijkt dat er heel veel voordelen zitten aan het gebruik van postnl postdozen voor je bedrijf. Onze postdozen worden ook wel postnl postdozen genoemd, waarmee bedoeld wordt de bruine kartonnen verzenddozen. Dus niet de bedrukte op eigen wens gemaakt postdozen. We lichten de 7 voordelen toe van postdozen postnl.

#1 Lichtgewicht verzenddozen

Deze kartonnen verzenddozen zijn licht van gewicht. Dat betekent dat je ze eenvoudig opbergt en ook gemakkelijk kan verzenden, omdat ze niet veel ruimte of gewicht innemen.

#2 Veilige verpakking

Een kartonnen verzenddoos is veilig en stevig dankzij kleppen die de inhoud binnen kunnen houden zonder dat die eruit kan vallen.

#3 Kostenefficiënt

Het gebruik van postdozen is kostenefficiënt, omdat de grondstoffen die gebruikt worden om ze te maken betaalbaar zijn. Ze zijn ook een veelgevraagd product, wat betekent dat verpakkingsleveranciers ze tegen concurrerende prijzen aanbieden. Easypack Verpakkingen biedt de laagste prijs aan voor postdozen bestellen.

#4 Veelzijdige postdozen

De postdozen zijn veelzijdig omdat ze in een groot aantal verschillende maten en vormen verkrijgbaar zijn, zodat ze bij alle producten passen. Ze zijn er ook in veel verschillende papiersoorten, van wit tot bruin kraftpapier, welke we de postnl verzenddozen noemen.

#5 Milieuvriendelijk verzendmateriaal

Een postdoos is ook milieuvriendelijk, omdat de dozen grotendeels gemaakt zijn van gerecyclede materialen en na gebruik zelf gerecycled kunnen worden. Dit betekent dat kartonnen dozen de verpakkingsoplossing is voor groene merken.

#6 Marketinginstrument

Kies je voor een aangepaste pakketdoos, dan kan je deze ook 100% inzetten als marketinginstrument. Hoe? Door ze effectief te branden met je logo, kleuren en lettertypes.

#7 Unboxing ervaring

De mooi gevormde en sterke postdozen bieden klanten een ongelooflijke unboxing ervaring. Consumenten zijn gek op pakketjes uitpakken en stellen daar vandaag de dag ook meer eisen aan.

Lees het hele artikel op ons magazine, waar we de 7 voordelen van postdozen volledig toelichten.

Voordelig postdozen kopen bij Easypack

verpakkingsmateriaal

Bij Easypack kan je voordelig postdozen kopen voor jouw webshop of bedrijf. Je kan een postdoos bestellen in een kleine hoeveelheid, maar ook in grotere hoeveelheden. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de postdozen prijs is.

Het voordeel van postdozen kopen voor je bedrijf, is dat deze weinig opslagruimte nodig hebben. Postdozen komen namelijk ongevouwen aan, waardoor je ze makkelijk in het magazijn kan stapelen. Heb je een online bestelling, dan heb je binnen een flits de postdoos gevouwen en dicht gemaakt met tape.

Wil je meer weten over postdozen bestellen of andere producten? Zoals kartonnen verzendkokers of de Amerikaanse vouwdoos? Neem dan eens contact op met Easypack, de specialist in verzenddozen en verpakkingsmaterialen. Bij Easypack Verpakking kan je alle soorten verzenddozen bestellen in de online winkel. Van goedkope verzenddozen tot grote Amerikaanse vouwdozen en verzenkokers.

Wil je meer leuke nieuwtjes en informatie ontvangen over verzenddozen, labels etiketten, enveloppen, verzendzakken of andere producten? Houd dan ons Magazine Easypack in de gaten. Geregeld schrijven wij nieuwe blogs met nieuwtjes en informatie voor particulieren en bedrijven. Zoals het verschil tussen labels en etiketten en waarom is Amerikaanse vouwdoos populair?